Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. A

Yardım 2500 TL'ye kadar B450-B550 önerisi

Valla hocam dediğiniz saatte indirime girdiyse bu sefer de kısmet olmadı yakalamak. Yorumunuzu gördüğümden beri takipteyim de henüz bir indirim olmadı.
  2. A

Peki hocam B550M PRO-VDH Wifi nasıldır sizce? Haftaiçi indirimlerde 2500'e düşüyordu ama şu an 3200 eğer 2500'e düşerse alınır mı? 1669483457 2. el aramak biraz uğraştırır gibi geliyor ama dediğim gibi bu aralıkta olanlar alınmazsa beklemek lazım. Size de sorayım bu arada B550M Pro-Vdh Wifi...
  3. A

Herkese merhabalar, R5 5600 için anakart arıyorum. İyi bir B450 olduğu için kafamda Tomahawk Max (2300 TL) vardı ancak Gaming Plus Max ve A Pro Max ile arasında 500-550 TL oynuyor. Aradaki farkı vermeye değer mi sizce veya B550 tavsiye edecek olsanız 2500 TL'ye kadar almaya değer B550 var mıdır...
  4. A

Yardım Bu fiyatlarda bu kasalardan hangisini önerirsiniz?

Evet hocam baktım şimdi 3 fanlı da aralarında da 250-300 lira var ne yazık ki. Şimdi karşıma DLX21 çıktı 1690 TL nasıl sizce değer mi fiyatına?
  5. A

Teşekkür ederim hocam onları da inceleyeyim zaten dediğim gibi aradığım özellikleri karşılamasını istiyorum en azından ilk aşamada bana ekstra fan maliyeti çıkarmasını istemedim.
  6. A

Peki 2 fanlı olması sıkıntı olur mu sizce? Ve 1500-2000 bandında önereceğiniz başka kasa var mıdır?
  7. A

Darkflash'ı bende araştırırken öğrendim açıkçası ama Phanteks iyi değil midir hocam?
  8. A

Kısmetime DLX-21 satıştan kalkmış görünüyor (Sanırım DLS480'den daha iyiymiş). Peki hocam ben sıvı soğutma düşünmüyorum hava soğutma alırım diyorum alırsam ancak bununla beraber P400A'da iki fan varmış yeterli midir acaba? Hemen hemen aynı fiyat bandındalar malum bu durumda sizce hangisi daha...
  9. A

Aynen hocam Akakçe'den aldım çünkü Epey'de 4-5 tanesi yok zaten, genel olarak da aynıydı fiyatlar diğerlerinde de. Maxima V12'de tam olarak fiyat olmadığı için yazmamıştım yoksa o da listede vardı :) Aralarında 64 TL var zaten DLS480'in de övüldüğünü çok gördüm ne gibi artıları var P400A'ya göre...
  10. A

Yardım Deep Cool PQ650M 650 W hakkında bilgisi olan var mı?

Teşekkür ederim yardımlarınız için hocam bende yazdıktan sonra baktım halbuki daha öncede bakmıştım kaç kere ama unutmuşum bu Psu ile ilgili yorumları :) kasa ile ilgili konuyu da açtım hocam.
  11. A

Herkese hayırlı akşamlar. Yaptığım araştırmalar sonucu ayırabildiğim kasaları ve fiyatları şu şekilde. Hava sirkülasyonu iyi olan, fan sayısı yetersiz kalmayacak ve montajda sıkıntı yapmayacak şekilde (ve daha önemli olabilecek aklınıza gelebilecek şeyler) hangisini önerirsiniz veya önermezsiniz...
  12. A

Peki C750 nasıldır hocam sizce kalite olarak bir farkı var mı yoksa sadece 750W mı onu da yazmıştım listeme zaten sanırım kaliteli olduğunu düşünüyorsunuz sizde. Super GD+ indirime girerse onu mu tavsiye edersiniz yoksa şu an C750 1900 TL bunu mu? Kusura bakmayın çok soru soruyor gibi oluyorum...
  13. A

Valla hocam sormayın her parça için o kadar çok şeye baktım hala da bakıyorum hala da karar veremedim o kadar çok şey var ki yakında Akıl Oyunlarındaki gibi duvarlara kağıtlar yapıştırmaya başlayacağım galiba :) Kesinlikle katılıyorum o konuda ancak işte hangi ürünün ederi nedir bilmeyince ve de...
  14. A

Valla hocam o küçüklük meselesi çok düşündürüyor beni. Anakart alacağım birkaç yerde MATX olması sıkıntı olur hem montajda, hem sıcaklık açısından falan diyenler olmuş o yönden anakarta bile bir türlü karar veremiyorum. Tabii B450 mi B550 mi ona da karar verebilmiş değilim de :)
  15. A

Neden fiyatın ünitesi değil hocam mesela şundan dolayı soruyorum biliyorsunuzdur belki yabancı Psu tier listler var eğer yanlış değilsem Tier A olarak geçiyordu orada. Yani Super GD+ yeterli gelir diye düşünüyorum (tabii 1500'e düşerse) açıkçası şimdilik ekran kartı almayacağım ancak alacağım...
  16. A

Aynen öyle hocam işte o fiyat bandına çıkınca biraz daha biraz daha sonu gelmiyor :) Eğer yakalarsam o fiyata o zaman Super GD+ alayım inşallah. Fiyatı en yakın olan fsp hydro g o da 2000 civarı. Core reactor, seasonic focus plus 2300-2500 civarı. Phanteks Amp 650W 80+ Gold var 1700 civarı o...
  17. A

Evet bu psuda baktıklarım arasındaydı (zaten bakmadığım kalmadı desem yeridir sanırım) ancak sfx olmasından dolayı önermeyenler olduğunu görünce düşünmemiştim pek.
  18. A

Evet tam olarak Super GD+ almayı düşünüyordum haftasonu bende. 1462 TL idi, ancak şu an fırladı umarım düşer o civarlara da alırım. Peki 2000 bandına çıkmam durumunda aradaki farka değer diyeceğiniz var mıdır yoksa 1500 civarına düşerse Super GD+ al gitsin mi dersiniz?
  19. A

Açıkçası bu rakamların üstüne çıkmayı pek istemiyorum bu rakamlara da sanırım güzel parçalar bulunabilir diye düşünüyorum yoksa öneriler bu rakamların çok üstünde gelmeye başlıyor sonra :) mesela şimdi hepsiburada da Performance Gold GD 1600'e düşmüş görünüyor, bildiğim kadarıyla ss coolzero'dan...
  20. A

Merhabalar, uzun zamandır PSU araştırmalarımda bu psu ile ilgili A Tier bir psu olduğunu görüyorum ancak hiç Türkçe incelemeye rastlamadım. Fiyatı da 1500 bandında olduğu için oldukça makul görünüyor ancak hiç incelenmemiş olması da düşündürüyor. Normalde High Power Super GD+ 750W almayı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.