Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Yeni 13. Nesil Intel mi Yoksa Ryzen 7000 mi ucuz?

Ram konusunda hak veriyorum ama DDR4 ile kıyasladığımızda Espor titlelarında halen daha NS,CL değerleri saçma yüksek olduğundan performans kaybı görüyoruz 6000mhz ile 7200mhz arasında şuanda çok faydalanabilen oyun yok iken cl36 ile cl30 bellekler arasındaki gecikmeden faydalanan Unity ve UE4...
  2. Sea

Azurewave AW-GA821 Wi-Fi iyi midir?

Düzeltme: 8 metre imiş 2.5 metre nereden çıktı bilmiyorum :D
  3. Sea

Bendede soluk sarı vardı seneler öncesinden Superonline kutusundan çıkmıştı eğer aynı kablodan bahsediyorsak cat6 bi kablo neyse Bende Ugreen cat7 kablosu var ama ben shielded aldım 2.5 metre de kullanıyorum cat7 den geliyorken cat7 ile gelsin ama prizdeki çevirici portda voltajla alakalı...
  4. Sea

Öneri Yeni Z790 Anakartlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Z790 Apex Beyaz versiyonu çok hoş olmuş Msi da MPG Force serisinde isim ve tasarım değişikliğine gitmiş Asus da birşeyler yapalım derken X790 Extreme de ledi kırmızı yapmış sanırsam :D Kullanıcının işine gidenler: Link Removed Fiyat düşüşü gördü ve artık EATX sevenlere çok daha ucuza geliyor...
  5. Sea

Öneri Yeni Z790 Anakartlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Z790 In artan üretim maliyetleri yüzünden neredeyse yok denilebilcek yeniliği daha çok fiyat artışına bir sebeb bulmak için İntel tarafından yapılan bir hamle olduğunu düşünüyorum. 2. teorim ise AMD anakartlarıyla benzer harflendirme rakam falan kullandıklarından çok bilgisi olmayan kullanıcıyı...
  6. Sea

Monitör Tavsiyesi

Link Removed 31.5 İnch istersen 9.999,00 ------------- Link Removed 27 inch istersen 9.699,00
  7. Sea

Monitör Tavsiyesi

Link Removed 6.389,00
  8. Sea

Monitör Tavsiyesi

https://www.amazon.com.tr/dp/B097F5QX36/ref=asc_df_B097F5QX361662435000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B097F5QX36&linkCode=asn Curve olayı aşabilceğin bir problem olsaydı böyle bir bütçeyle 240hz altına düşmeni istemezdim ama curve den hoşlanmıyorsan flat lerin fiyatları çok uçmuş
  9. Sea

Yardım Bunları neyle soğutacağız ?

Nesi balon hangi AIO ile Sub zero elde edebiliyorsun mesela inovatif bir çözüm ve işe yarıyor balon kısmını anlamadım.
  10. Sea

Fiber internet bekleyenler ve altyapı hakkında merak ettikleriniz neler?

Aile yaşamı Site tercihini daha güvenli bulduğundan hayatım boyunca internet sorunlarıyla karşılaşmadım ve ev inşasında her odaya cat7 hazır çekilmiş elektrik prizinin yanına plug konulmuş ondan dolayıda hiçbir şekilde uğraşmak gerekmedi eve yerleşirken ilgimi dahi çekmemişti oysaki ama bundan...
  11. Sea

Ethernet kablosunu duvar rengine boya :? sonuçta Dport veya Hdmi kablon ve güç kablon zorunlu geliyor Powerline adapter alırsan prizden gelen kabloların arasından çaktırmadan getirtebilirsin ufak bir kablolama ile ama yerinde olsam Link Removed + Link Removed
  12. Sea

Satılık apu işlemci.

Rusyada yaşıyorken Türk bir forumdan Rus bir alıcı bulabilceksen kolay gelsin :)
  13. Sea

@ModArt Levon Ya bu Sub Zero soğutuculara ne oldu bi çıktılar şimdi piyasada adları geçmiyor bile aşırı övüldü teknoloji şimdide yok oldu.
  14. Sea

i5 13600K OC ve 13.Nesil

Evet de bu dediğin herşeyi etkliyorken sadece İntel fiyatlandırmasında stabil kalmıyor ki
  15. Sea

https://www.amazon.com.tr/Cooler-Master-MasterLiquid-SUB-ZERO-So%C4%9Futucu/dp/B08NCSF11M Şuanlık akustik anlamdaki en iyi çare ^^
  16. Sea

Safe operating tempeature olarak geçtiğinden mantıken bu sıcaklıklarda çalıştırmanın bir zararı yok ama gittikçe Custom soğutma daha çekici olmaya başladı yerinde olsam kenara para koydukça custom soğutma parçalarını radyatörü pompasıydı sırasıyla almaya başlardım.
  17. Sea

Fiber internet bekleyenler ve altyapı hakkında merak ettikleriniz neler?

Artık emlakçılara 1. soru Gigabit internet altyapısı var mı varsa hangi sağlayıcılar veriyor 2. soru toplu ulaşıma ne kadar yakın 3.soru kira ne kadar oldu herhalde.
  18. Sea

400 tl mi ne olmuş bu adaptörü aldığımda 50 tl mi ne vermiştim :D
  19. Sea

Link Removedü var bende eve ilk taşındığımda kablo çekmeden deniyim dedim 2 oda mesafede modem ozamanlar baya kaliteli diye almıştım ama yinede bi halt olmadı en sonunda kablo çektim ondan dolayı yerinde olsaydım Powerline adapter alıp evin veya ofisin artık nerede kullanıcaksan oranın elektrik...
  20. Sea

Youtube 2x zam Yaptı Preminiuma.

Youtube yerine ekonomi politikasını suçlu buluyorum paranın değer kaybetmesi global bir şirketin problemi değil sonuçta zam yapmakta haklılar ne kadar hoş olmasada... konu açılmışken bahsediyim: Twitch de abonelik hediye edince 0.20 cent ödüyoruz karşı tarafın mutlu olması bile komik geliyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.