Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Öneri Monitör Başarı Sırası (Tier List)

Honorable Mention / Bahsetmezsek ayıp olur: En doğru renklerde Amoled in sıkıntıları olmaksızın bir dual layer referans monitörüne çoğu konuda yaklaşan bir gaming monitör isteyenlere karşınızda: Alienware 34 inch QD-OLED Monitör...
  2. Sea

Öneri Monitör Başarı Sırası (Tier List)

Merhabalar forumlarda bu kadar kapsamlı bulamadığım bir konu ile alakalı bir yazı paylaşmak istedim bu yazıda çözünürlük / hertz / inputlag konularını ele alarak en başarılı bulduğum monitörleri paylaşmak istedim: ------------------------ Tier Liste 4k monitörlerle başlıyorum: - En yüksek hz...
  3. Sea

G-Sync monitör almam şart mı?

G-Sync Ultimate modüllü 240hz ve üzeri monitörler haricinde G-Sync destekli monitörleri G-Sync kaynaklı İnput Lag yüzünden hiçbir zaman gaming için tavsiye edemedim. Önceliğin yüksek hertz ,1 ms GTG destekli bütçen yetiyorsa IPS %85 üzeri SRGB renk gamotunu karşılayan kronik sıkıntıları olmayan...
  4. Sea

RTX4090 Güç girişi yanma sorunu

Jay ve GamersNexus dürüstlüğünü kanıtlamış komüniteyi dinleyip gerektiğinde firmalara haksızsın diyebilen kaliteli içerik üreticileridir bu konuyuda dile getirmeleri güzel olmuş e sonuçta %00.1 in karşılaşacağı belkide daha az bir yüzdeyi ilgilendirebilcek bir sıkıntı olsada Nvidia kartlarını...
  5. Sea

Ekran kartı önerisi

Kaynak: 6600xt vs 3060 fps stat grafiklerinde 6600xt nin espor harici çoğu oyunda liderliği ve Her forumda görebilceğin Radeon grafik sürücülerinin bilinen ara sıra olan performans sıkıntıları...
  6. Sea

Ekran kartı önerisi

Oyundan oyuna değişen ve arasıra çıkabilcek ekran kartı sürücü sıkıntısını yaşamak istemiyorsan 3060 tercihi ama eğer problemsiz ürün olmaz radeon sürücümü güncelledim diye en sevdiğim oyunu 1 hafta oynayamasam 1 hafta sonrada düzeltseler bana sıkıntı olmaz önemli olan bütçe/performans diyorsan...
  7. Sea

Samsung Galaxy S23’ün Bazı Özellikleri Sızdırıldı!

Senin düşüncen nedir?
  8. Sea

Satılık Palit Gamerock , PNY XLR8 | RTX 3090, 3080Ti, 3080 10GB | Temiz, Sorunsuz, Ekran Kartları

Uzun zamandır 2. el ekran kartları için kaliteli fotoğraflı bir ilan görmemiştim ama bu kadar kaliteli bir yazım hatasız fotoğraflı ilanda Furmark testlerinin Vram / gpu hotspot sıcaklıklarının bulunması hoş olurdu.
  9. Sea

Yardım GT 630 405 MHz sabitleniyor

2. el bir apu tercihinde bulunman gt 630 ve 3600 ü satman ile aynı fiyata gelmez mi?
  10. Sea

Duyuru Forumda Spam ve Sahte Hesapları Önleme

Levon merhaba yanlış hatırlamıyorsan Youtube daki dolandırıcılık amacıyla sahte hesaplarda modart logosu kullanıp telegram/whatsapp kanallarına yönlendirilme olayı ile ilgili şikayetin vardı,eğer bu hatırladığım seninle alakalı değilse bile gözden geçirmeni tavsiye ettiğim komünite tarafından...
  11. Sea

RAM 3200 ıle 3600 mhz Arasındakı fark nedir ?

Çözünürlükten çözünürlüğe değişen statik bir hap bilgi değildir. 3600mhz ram kağıt üstünde %11.25 daha hızlıdır ama Ram frekansları arttıkça ram gecikme süreleri düşer ve Cl değeri 16 veya altında bir ram tercihinde bulunursan total sistem gecikmen düşücektir Ryzen 5000 serisinde ortak görüş...
  12. Sea

Batarya ömrü ,performans vesayre... Avrupa ya her konuda daha iyi bir işlemci olan Snapdragon chipleri verilirken Türkiye ye Samsung ürettiğinden daha ucuza geldiğini düşündüğüm exynos chiplerinin verilmesi ... ( MADDE 217/A yasası gereği şu cümlem de ne belirttiğimi açıklamak isterim: "Ucuza...
  13. Sea

Apple ile alakalı olmadığından konu ile alakası olduğunu sanmıyorum ama 14 lerde geçen senenin işlemcisini kazıklamalarını eleştirseydin haklısın derdim fiyatları senelerdir aynı Türkiyede vergi artıyorsa Apple ile alakası yok sonuçta ve IMF ödeyip ülkeye dönücek birisinden satın almasını...
  14. Sea

Çözüldü 5800x3d sıcaklık problemi

bende öyle sürdüm şahsen linç yedim biraz fazla sürdüm diye ama heatsinkin yanlarından taşma olmadı ki olsada mx4 vesayre yalıtkan macunlar ondan dolayı taşırsanda sıkıntı çıkartmazdı.
  15. Sea

Çözüldü 5800x3d sıcaklık problemi

:D zarar vermekten çoooook uzak bir sıcaklık ve zarar veren sıcaklıklar 95 üzerinde başlıyor ki 95 den sonra anakart gücü kesip bilgisayarı kapattığından yanlış değilsem ilk 4 çekirdek intel işlemciler çıktığından beri aynı şekilde bu durum :D istesende zarar veremezsin.
  16. Sea

Video HANGİSİ KRAL? Yeni i9-13900K, i7-13700K, i5-13600K İncelemesi

K varyantları haricinde örnekleri yok eğer intel k varyantı olmayan modelleri stoklayıp k ifadesi olmadan 12. nesil deki gibi satmayı düşünmüyorsa önümüzdeki aylarda kesinleşir zaten ama o zaman i9 13900k = daha yüksek saat hızı garantisi verebildikleri , i7 13900k = bu saat hızını veremeyen i9...
  17. Sea

i9 13900k vs i7 13700k da cache miktarlarının i9 un ekstra e core cachi haricinde aynı olması herhalde yeterli frekansa çıkamayan ( bin ) li cpuların e core deaktif edilip satılması gibi geliyor.
  18. Sea

i5 13600K İntelin fiyat politikasının zorda kalınca ne kadar düşebildiğinin en güzel örneğidir i5 12400f ne ise 13. nesilde karşılığı budur.
  19. Sea

Yardım GT 630 405 MHz sabitleniyor

Merak ettimde sistem sadece internet de gezinmek dizi izlemek için falan mı ? gt 630 herhangi bir oyunu 1080P low da bile olsa oynatabiliyor mu ?
  20. Sea

Ekran kartı önerisi

2. el rx6600 alıp işlemci için para biriktirme seçeneğin varsa gözden geçirebilirsin oynadığın oyunlar ekran kartı darboğazlı değilse tabi...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.