Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Umut Nas

Yeni E Serisi Tanıtıldı W214

Araç hakkında ne düşünüyorsunuz?
  2. Umut Nas

E-Nabız Katar'a Satıldı İddiası!

E-Nabız'ın Katar'a satıldı iddiası gündemde, ne düşünüyorsunuz?
  3. Umut Nas

Kemal Kılıçdaroğlu Speedtest.net'e Reklam Verdi!

1000 Mbps hız vaadi veriyor, ne düşünüyorsunuz?
  4. Umut Nas

Rehber IOS'ta Uygulama Kilitleme!

Selam, Bugün IOS'ta nasıl uygulama kilitlenir onu anlatacağım. Adım 1: Kestirmelere girin ve '+' ikonuna tıklayın. İşlem ekle yazısına tıklayın. Adım 2: Arama kısmına sor giriş yazın. (Diğer türlü çıkmıyor.) Adım 3: İlk boşluğa istediğinizi yazın. Örnek olarak Şifre Gir. Sonrasında ki...
  5. Umut Nas

Son Kale Yıkıldı | Amazon Prime Zamlandı!

Son gelen açıklamaya göre Amazon Prime 7 TL'den 39 TL'ye yükseldi.
  6. Umut Nas

Dünyanın İlk Kıtalararası Nükleer Füzesi R-7 Semyorka

Sovyetlerin ABD topraklarını vurmak için geliştirdiği, dünyanın ilk nükleer başlıklı kıtalararası balistik füzesi R-7 Semyorka nasıl üretildi. R-7 Sovyet uzay programına neler kattı?
  7. Umut Nas

İndirim TLoU2 PS4 99.75 TL

Link Removed
  8. Umut Nas

Oğlun Başardı Anne | Steam

Steam hesabına 5 ay sonra 1 TL bakiye gelince girdiğim haller:
  9. Umut Nas

Şarj/Saat Yanına İkon Ekleme

Selam, iPhone/iPad cihazlarınızda şarj ve ya saatin yanına nasıl ikon ekleyebilirsiniz, onu anlatacağım. Adım 1: Ayarları açıp Odak kısmına girin. Adım 2: "+" işaretine tıklayıp yeni odak oluşturun. ''Özel"e tıklayın. Adım 3: Odak adı ve ikonu seçin. Devam et deyip işlemi bitirdikten...
  10. Umut Nas

Foruma Yazılım Ekleme

Selam, Bilmeyenler için öncelikle söyleyelim: Foruma yazılım/uygulama yüklemek serbest. Tabii belli başlı kurallar mevcut. Şimdi nasıl yazılım eklenir onu gösterelim. İndir kısmına gidelim: https://forum.modartpc.com/resources/ Kaynak ekle yazısına tıklayın. Kategori seçimi yapın: Yazılımın...
  11. Umut Nas

Rehber Athlon 3000G |Vega 3 | OC | macOS Big Sur

Selamlarr, Biliyorsunuz ki daha oncesinden macOS denemesi yapmistim ve bana farklı forumlarda kuramazsınız demişlerdi ve kurdum. Tabii donanım hızlandırma calismiyordu. Kurduğum konu: https://forum.modartpc.com/konu/athlon-3000g-vega-3-opencore-macos-monterey-12-3.1594/ Sistem Bilgisi: İşlemci...
  12. Umut Nas

Kemal Kılıçdaroğlu Sahibinden.com'a Reklam Verdi!

Seçim vaatlerinden birisi olan ÖTV indirimini reklam olarak Sahibinden.com'a verdi.
  13. Umut Nas

Mangusta A-129 Hafif Taarruz Helikopterini Tanıyalım

T-129 Atak'ın ilk versiyonu, Avrupa'nin ilk safkan taarruz helikopteri, İtalyan Agusta Westland üretimi A-129 Mangusta'yı yakından tanımak ister misiniz?
  14. Umut Nas

Discord'a Sesli Mesaj Geldi

Yeni gelen güncelleme ile Discord'a sesli mesaj gönderme geldi. Şu anlık IOS'ta mevcut. Daha Android'de ki çoğu cihaza daha gelmedi. Görseller: Ses kalitesi pek iyi sayılmaz ama her türlü güzel bir yenilik.
  15. Umut Nas

IPS Ekranlı Klavye | Flux Klaye

Klavye hakkında düşünceleriniz nedir? Full HD ve IPS Panele sahip olan bu klavye hakkında ne düşünüyorsunuz?
  16. Umut Nas

Televizyon ve Kitle manipülasyonu

Neden dünyanın büyük bölümünde televizyonlar 50 hertz iken Kuzey Amerika ve Japonya'da 60 Hertz? Acaba ABD televizyonları ekrandan sübliminal mesajlar mı gönderiyor? Bu komplonun kaynağı nedir?
  17. Umut Nas

OnePlus Cihazlara ColorOS Kurma

Merhabalar. Bu konuda OnePlus cihazlara ColorOS kurulumunu anlatacağım. OnePlus 9 Cihazımda denendi çalışıyor. Yapacağınız tüm işlemler için sorumluluk size aittir. Konuya geçmeden önce dipnot: Bu yöntemi T-Mobile veya Hindistan - Çin cihazlarında denemeyin! Aksi takdirde sorumluluk size...
  18. Umut Nas

Xiaomi telefonlarda Kulakligin Ses Seviyesini Arttirma

Merhaba. Aslında birçok insanın bildiği ancak bilmeyenlere yine de yardımcı olmak amaçlı olarak kısa ve öz bir rehber hazırladım. Konumuz jak girişli kulaklıklarda ses yeterli gelmediği zaman biraz daha fazla ses verebilmek. Hadi başlayalım. Öncelikle Ayarlar'a girip MIUI sürümünün üzerine...
  19. Umut Nas

Tupolev TU-22M3 Backfire Süpersonik Bombardıman Uçağı

Rusya'nın Sovyetlerden devraldığı mirasın en değerli parçalarından biri olan Tupolev T-22M3 orta menzilli bombardıman jeti hakkında detaylı bilgiler burada
  20. Umut Nas

Dokuzuncu Gezegeni Neden Bulamıyoruz?

Plüton liste dışı kalmış olabilir ama bilim insanları dokuzuncu gezegeni aramaya devam ediyor. hatta bulmuş ta olabilirler!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.