Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Lory

Öneri ModArt PC Forum Geliştirme ve Öneri Başlığı

bence konu sahibi profil fotoğrafının oralarda KS diye belli edilmeli.
  2. Lory

28.000 TL Monitör Dahil sistem toplama önerisi (Ekran kartı Nvıdıa)

https://www.gaming.gen.tr/urun/159669/ultima-3080-amd-ryzen-5-5600x-asus-tuf-geforce-rtx-3080-v2-oc-12gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ monitör dahilmiş biliyorum gördüm yinede bir bakın derim amd olur derseniz birde buna bakın...
  3. Lory

Öneri Konu sahibinin kim olduğu gösterilmeli

merhabalar önceden başka forumlardaydım buraya geçtim ama konu sahibinin kim olduğunu görmek için yukarıya çıkıp bakmak sıkmaya başladı bence konu sahibi profil fotoğrafının oralarda KS diye belli edilmeli
  4. Lory

Duyuru Beklenen An Geldi! ModArt M9 Sistem geliyor 🥰

evet bende goodram kullanıyorum zaten ama 40tl ye gskill yapılmadıysa üzülürüm
  5. Lory

İnceleme Dünyada bir ilk 500Hz Gaming Monitör

alienware de bir monitör duyurdu 500hz
  6. Lory

Duyuru Beklenen An Geldi! ModArt M9 Sistem geliyor 🥰

fiyatı çok güzelmiş alanlar umarım rami gskill yapmıştır
  7. Lory

PSU&Kasa ve 1TB M.2 SSD önerisi

anakartınız nedir https://www.sinerji.gen.tr/kingston-1tb-nv2-nvme-okuma-3500mb-yazma-2100mb-m2-ssd-snv2s1000g-p-44505?utm_campaign=cpcSmart&gclid=Cj0KCQiAic6eBhCoARIsANlox84drc2Bja8feKVte8GY-1LXzish81v5wubTYNxxXaWnVdsaveWod8saAkXZEALw_wcB Link Removed Link Removed psu bütçe yetmezse: Link Removed
  8. Lory

12-13 Bin TL'ye Alınabilir Sistemler

incehesap ve itopyadakiler kötü sonradan psu değiştirmeye bütçeniz varsa bunu öneririm https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-he-6-intel-core-i5-12400f-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rx6650xt-oyun-bilgisayari-p-43919
  9. Lory

Asus VG249Q1A alınır mı?

evet attığınız görüntü bulanık olduğundan 0 a yakın olarak gösteriyormuş bu videoda biraz ghosting olduğu gözüküyor ama normal ben yinede lenovoyu öneririm karar sizin
  10. Lory

Asus VG249Q1A alınır mı?

onun olma imkanı yok söyleyeyim 0 a yakın ghosting bu ya benq nun bir monitörü yada samsungun yeni üğrettiği panellerden bir tv yada görüntü bulanıklığından belli olmuyor
  11. Lory

Asus VG249Q1A alınır mı?

görüntü kalitesi kötü biraz ama yok gibi duruyor sanırım benq nun 0 ghostinge yakın monitölerinden
  12. Lory

Soru R5 4500 - RTX 2060 sistem yükseltme

render içinse alabilirsin çekirdek farkından dolayı
  13. Lory

Asus VG249Q1A alınır mı?

dediğim gibi bu bütçedeki en fp model kendi arkadaşımada aldırdım bizzat renk kalitesine kendim baktım sanırım yeni kullanıcı olduğum için güvenemediniz sizin kararınız ben zorlamıyorum kimseyi Link Removed buda var lenovodan farkı renk kalitesi 1 tık daha kötü ve tasarımı farklı alternatif...
  14. Lory

Asus VG249Q1A alınır mı?

siz ordaki yorumlara bakarakmı alıyorsunuz beni dinlemeyip alan bir arkadaş var başka bir forumda linkini atayım şimdi umarım yasak değildir forum linki atmak https://www.technopat.net/sosyal/konu/yeni-monitoerde-ghosting-oldugu-nasil-anlasilir.2342502/#post-18463762 ayrıca attığım lenovo gibi...
  15. Lory

Asus VG249Q1A alınır mı?

alınmaz tuf serisi ghosting sorunludur çoğu modeli Link Removed en fp monitörlerden biri budur şuan ayrıca tufda pivot yok sırf pivot için bile aradaki farka değer
  16. Lory

650w PSU önerisi

Link Removed bütçen varsa al geç en fp si bu
  17. Lory

Fırsat cNed Özel İnceHesap sistem RTX3060 [13.999TL]

çıkarır psu nun nzxt yapılması gerek
  18. Lory

Soru R5 4500 - RTX 2060 sistem yükseltme

rami 16gb yap ilk öncelikle işlemci olarak yapıcaksan ya r5 5600 yada r7 5800x3d yap r7 5700x ve r5 5600 arasında %5 performans farkı var
  19. Lory

5kya kadar monitor tavsiyesi

tuf monitörde ghosting sorunu var dış görünüşle hiçbir farkı anlayamazsın renk kalitesi ve diğer özellikleri olarak en iyi monitördür dell
  20. Lory

5kya kadar monitor tavsiyesi

Link Removed Bu çok fp bir monitör. https://www.gaming.gen.tr/urun/189076/dell-24-g2422hs-ips-165hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-gaming-monitor/ Buda bütçedeki en iyi monitör. Link Removed Bununda lnovodan tek farkı tasarımı ve bir tık görüntü kalitesi düşük.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.