Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Lory

Monitör alacağım 144hz mi 165 hz mi?

Herhangi bir hdmı ile alamazsın 2.0 olması gerekiyor. Kutunun içinden çıkan kablo 2.0 olduğundan alabilirsin.
  2. Lory

Ekran kartın hdmı 2.0 destekliyorsa alabilirsin.
  3. Lory

Donanım arşividir kesin. Gittim uzun uzun açıkladım onlara neden alınmayacağını ama hala öneriyorlar demek. Gigabyte dediğin g24f2 veya g27f2 ise güzeldir hayırlı olsun.
  4. Lory

O halde 25i alın. 240hz istiyorsan G4 ten aşşağısına bakmamalısın.
  5. Lory

Fark var tabii. Ancak gamebooster ın o modeli alınmaz. 240hz istiyorsan G4 alabilirsin. Renk kalitesi biraz kötüdür ama üzmez.
  6. Lory

Kötü o monitör.
  7. Lory

Yardım Bu monitör alına bilir mi sizce ?

Gamepower ve Rampage gibi ürünleri bilirsiniz. Bu markalar uzun vade de sıkıntı çıkarması ile ünlüdür, alınca her kes mis gibi şey der başkalarınada önerir ancak 1-2 yıl sonra bozulduğunda öneri için konu açar ve daha da yaklaşmaz yanına. Bazıları ise şanslıdır ve bir kaç yıl daha götürür onu...
  8. Lory

Soru 144Hz 2K Monitör almayı düşünüyorum yardım edebilir misiniz ?

Monster almamalısın. Sana önerim bütçeni az arttırıp bunlara bakman: Link Removed Link Removed Link Removed
  9. Lory

DA-C4 Sistem 9999 TL!

İsmine yakışan bir sistem olmuş 🫢
  10. Lory

Üstteki arkadaşa dedim, size değil. Hoperlör önemli bir şey değil. Zaten hoperlör koysalar bile 2-3w lık kalitesiz bir şey oluyor. Kendi monitörümden biliyorum, kulaklık varken hoperlörü açmak mantıksız oluyor.
  11. Lory

Attığın hp25x ? 25i her açıdan daha iyi bir model. Bu arada aradaki farkı hz için değil renk kalitesi ve ergonomi için veriyorsun. Attığın tn panel ve 25i ile hiçbir alakası yok.
  12. Lory

Rehber ModArt PC Forum tema özelleştirme nasıl yapılır?

Koyu tema fazla koyu geldi bana. Bence daha gri ye yatkın bir tema daha gelebilirdi, genelde forumlarda böyle oluyor ve buraya yeni geçtiğim için gözüm acıyor.
  13. Lory

Merhaba hocam, bnalsvee eisamyck ben, tanıyorsunuz.

Merhaba hocam, bnalsvee eisamyck ben, tanıyorsunuz.
  14. Lory

IPS, VA, TN, OLED, Mini Led - 5 Monitör Paneli Arasından Hangisini Tercih Etmeliyim?

Va panel renk kalitesi en iyi olan paneldir. Eğer ghosting ile işiniz yoksa, tek önemli etken renk ise Va iyidir. İps monitörler daha seri olur, ghosting motion Blur gibi şeyler daha az olur. Tn monitörler artık alınmamalı diye düşünüyorum sebebi ise çöp renk kalitesi ve artık tn nin hızına...
  15. Lory

Çözüldü M9 sistem ekran kartının ışığı yanmıyor

kanka düzgün kuramamıştır itopyadaki çalışanlar sıfırlamanı önerim
  16. Lory

İnceleme Dünyada bir ilk 500Hz Gaming Monitör

oc ile 540 dı
  17. Lory

Soru 2K 240hz monitör

biraz pahalı ama saf rog kalitesi için değer https://www.gaming.gen.tr/urun/236735/asus-rog-strix-xg249cm-23-8-inc-270hz-1ms-fhd-freesync-premium-hdr10-gaming-monitor/ pardon 2k istiyormuşsunuz görmedim
  18. Lory

Fiyat performans sıvı soğutma önerir misiniz?

sıvı soğutmayı kasada güzel dursun diyemi istiyorsunuz Link Removed sıvı soğutmaya gerek yok o işlemci için bu gayet yeterli olacaktır
  19. Lory

12-15k arası kasa önerisi (ekran kartı nvdia minimum 3060)

https://www.gaming.gen.tr/urun/234717/haqqus-hb5-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/?utm_campaign=mediareview&utm_source=youtube&utm_medium=haqqus Link Removed bu ikili iyidir hangi tür oyunlar aynayacaksın
  20. Lory

12-13 Bin TL'ye Alınabilir Sistemler

o sistemde gaming x ekran kartı ve fsp psu vardı sanırım ikiside ayrı güzel fp olarak

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.