Sizce nasıl alınır mı?
Bu bütçede alınabilecek güzel monitörlerden birisiLink Removed
Sizce nasıl alınır mı?
Alınmazsa Önerebileceğiniz bu özelliklerde farklı bir monitör varmıdır?
Hiç ghosting olduğunu duymadım nereden gördünüz 500 tane yorumu var Hepsiburada da 4.7 yıldızalınmaz tuf serisi ghosting sorunludur çoğu modeli
Link Removed
en fp monitörlerden biri budur şuan
ayrıca tufda pivot yok sırf pivot için bile aradaki farka değer
siz ordaki yorumlara bakarakmı alıyorsunuzHiç ghosting olduğunu duymadım nereden gördünüz 500 tane yorumu var Hepsiburada da 4.7 yıldız
Lenovo pek içime sinmiyor pek monitörde görmediğim için lenovo'yusiz ordaki yorumlara bakarakmı alıyorsunuz
beni dinlemeyip alan bir arkadaş var başka bir forumda linkini atayım şimdi umarım yasak değildir forum linki atmak
ayrıca attığım lenovo gibi kusursuz denilebilecek pivot özellikli bir monitör verken neden bu
gördüğünüz gibi monitörde ghosting var
dediğim gibi bu bütçedeki en fp model kendi arkadaşımada aldırdım bizzat renk kalitesine kendim baktımLenovo pek içime sinmiyor pek monitörde görmediğim için lenovo'yu
görüntü kalitesi kötü biraz ama yok gibi duruyor sanırım benq nun 0 ghostinge yakın monitölerinden
Asus Tuf VG249Q1A modelinin ghosting testini internetten ekran görüntüsü almıştımgörüntü kalitesi kötü biraz ama yok gibi duruyor sanırım benq nun 0 ghostinge yakın monitölerinden
onun olma imkanı yok söyleyeyim 0 a yakın ghosting bu ya benq nun bir monitörü yada samsungun yeni üğrettiği panellerden bir tvAsus Tuf VG249Q1A modelinin ghosting testini internetten ekran görüntüsü almıştım
onun olma imkanı yok söyleyeyim 0 a yakın ghosting bu ya benq nun bir monitörü yada samsungun yeni üğrettiği panellerden bir tv
yada görüntü bulanıklığından belli olmuyor
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.