Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. F

550₺ mouse önerisi

Rival 3 kullanan var mı küçük kardeşime doğumgünü hesiyesi alıcağım da 550₺ wireles olacak şekilde
  2. F

İntel UHD kartı bilgisi olan var mı?

Anladım reis 2. El 3070 bakacaz guruptan mod art 2. El gurubundan
  3. F

3060 nasıl gider ya da 3060 ti warzone için mesela
  4. F

Arkadaşlar kuzenime i5 13600 k aldık çocuk ddr5 sistem kurmak istiyor ama ekran kartı daha sonra alacak intel içinde uhd dahili krafşk kartı var yeter dimi şu 2 oyun için 2 ay idare etse yeter Csgo ve valorant Sonra ekran kartı alınca warzone geçecek
  5. F

DDR5 İNTEL Anakart Önerisi / Bütçe 6000TL /

Bütçe 500₺ zorlayabilir isen bunu öneririm. Benim o kadar bütçem çıksa bunu alırdım Link Removed
  6. F

Topladığım sistem sizce nasıl

Coo ler master madterliquid ml 240 düşünüyorum bide abi
  7. F

Abi soğutucuyu senin videondan gördüm bu fiyata lcd li sıvı soğutucu bulunmuyor
  8. F

Teşekkür ederim abi
  9. F

Arkadaşlar 1080 p 2k için bir sistem topladım yorumlarınızı bekliyorum Csgo (faceit) gta5(grand Roleplay) cod warzone owerwatch oynuyorum genelde Fps oyunları 1080 p oyuncak ilerde gta5 için 2k monitör alabilirim sence nasıl sistem Not : ekran kertı eskiden alındı
  10. F

11900k muadili işlemci önerisi

Anladım reis eyvallah sistemi toparlamışım hali için bir post daha alıcam bu konuyu kapatayım
  11. F

Cod warzone yayınları yapıyorum bide. Yazılım işi yaptım dolayı D5 diyorlar ama yalan bilgi galiba
  12. F

Bu tamdan bahsediyorum bunun rgb tasarımı çok hoşuma gidiyor
  13. F

Asus tuf b660 alıcam o zaman bide corsair domnatör nasıl ram rgb sevmem şu yayılan rgb sevmiyorum daha doğrusu dominator rgb tasarım çok hoş ama pahalı Rgb olmayan 3600 mhz hangi ram alınır
  14. F

En iyi 240hz IPS oyuncu monitörü hangisi?

Onu duydum ama Benq de yakında Espor monitör tanıtacakmış 500hz TN panel adamlar tn panelden vazgeçemiyor
  15. F

Anladım hocam peki d5 ramlar almaya gerek var mı sence yoksa D4 tamda kalsam sıkıntı olur mu
  16. F

En iyi 240hz IPS oyuncu monitörü hangisi?

Bu arkadaşı öneririm fiyatı tuzlu ama sadece fps oyunu oynuyor isen. En iyi monitörlerden
  17. F

Arkadaşlar 11900k peromansı yakın işlemci biliyor musunuz işlemci bütçesi 8k intel ama farketmez
  18. F

İntel cod kampanyası

Bi yazayım incehesap a
  19. F

İntel cod kampanyası

Arkadaşlar intel cod mw2 oyunu veriyor bende i5 12600kf var nasıl alabilirim bilgisi olan var mı
  20. F

Öneri ModArtPC Forum Rehber Fikirleri

Reis peki 750w klasmanında gold fullmodüler hangi psu önerirsin

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.