Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Nserkanates

RTX 3070ti i5 12400f sistem arıyorum

Vallaha ben elraen sistemini aldım 23 k ya 1tb ssd yükseltmesiyle gaminggentr den, 7 k yada monitör aldım. Ben aşırı memnunum iyi ki almışım. Tek yapılması gereken kasa küçük olduğu için 2k full çözünürlükte sistem genel olarak ısı değeri 70-75 derece arasında gidip geliyor. Yükseltme olarak ilk...
  2. Nserkanates

DFS Bilgisayar güvenilir mi?

Güvenilir site ben daha önce defalarca alışveriş yaptım. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
  3. Nserkanates

Sizin Monitör Tercihiniz ne olurdu ?

Link Removed Bunu öneririm kesinlikle daha dün geldi HDR 400 sertifika dcıp3 %98 çok iyi bir monitör. Renkler ve g_sync uyumlu olması harika
  4. Nserkanates

Bu Fiyata Daha İyisi Bulunur mu?

Bana çok pahalı geldi ya bilemedim tasarım fena değil ama.
  5. Nserkanates

Öneri Kampanyalı Dell monitör.

Link Removed
  6. Nserkanates

Öneri Kampanyalı Dell monitör.

Arkadaşlar herkese selamlar.. Takip ettiğim ve bugün aldığım bir monitör var ve şuan kampanyalı fiyatta. 2k hdr display 400 sertifikalı ve ips panele sahip bir monitör. Faydalanmak isteyenler için link bırakıyorum. Link Removed
  7. Nserkanates

Soru Asus tuf gaming lc 240 alınırmı fiyat 3000 tl

Kral hazır sistemde geçerli bu fiyat tek başına satılamaz yazıyor.
  8. Nserkanates

Bunun kasaya sığacağını sanmıyorum, birde sıvı soğutma istiyorum kule tipi değil
  9. Nserkanates

Arkadaşlar merhaba asus tuf gaming lc 240 mm alınır mı fiyatı 300 tl şuan elimdeki tüm sistem asus başka marka olmasın istiyorum açıkcası birde gt301 kasası var asusun ona olur mu. Kullanan varmıdır. Başka öneriniz var ise yazarsanız sevinirim.
  10. Nserkanates

Çözüldü R7 5800x3D 280mm sıvı soğutmayla 90 derece

Pompa pini olmadığından anakartta pompa yeterli rpm devrine ulaşmıyor muhtemelen. Pompa pinini anakart üzerinden sys fan girişine takıp sonrasında msi center üzerinden cougar pompa devrine sitesinden bakıp ona göre ayarlama yapabilirsiniz. Aklıma gelen bu.
  11. Nserkanates

Bu monitörlerden hangileri alınır?

Kesinlikle Philips almalısın. 165hz ekran tazeleme ve adobe rgb desteği sRGB desteği ise %124 sadece parlaklık seviyesi düşük. Hdr desteği yok. İps panel olmasıda zaten çok iyi. Eğer bütçe belirtirsen farklı modellerde önerebilirim.
  12. Nserkanates

Yardım İkinci el monitör alacağım

Tamamdır dostum çok saol.
  13. Nserkanates

Bunları anlatan videolar vardır değil mi youtube da. Kfg var.
  14. Nserkanates

Herkese merhaba Dell 27inç s2721dgf model bir monitör alacağım 05.05.2021 tarihinde alınmış. Fiyatıda uygun 7000 TL. Şimdi sorum şu ikinci el monitör alırken neye dikkat etmem lazım. Ölü piksel olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim. Yada sizin bildiğiniz başka yöntemler varsa yazarsanız...
  15. Nserkanates

ASUS TUF GAMING LC 240 ARGB AURA SYNC 2x120mm FANLI SIVI SOĞUTUCU

selam hala bulamadıysan asus'un armoury crate diye yazılımı var tüm değerlerini oradan görebilirsin.
  16. Nserkanates

Öneri MSI MPG GUNGNIR 110R alınır mı ?

ben hala kullanmaktayım harika kasa gerek kablolama olsun gerekse hava akışı ve yeterli boşluk olsun gayet iyi. tek eksisi psunun altındaki toz filtresi sürüklenerek çıkanlardan değil yani kasanın altından kendin çıkarman lazım.
  17. Nserkanates

Soru Hangisini Alırdın Seçim Yap :) Önemli

Burdan daha detaylı izleyebilirsiniz ben 6600xt için söyledim 6700xt daha farklı bir kart https://youtu.be/G2Ro4Ca_M4M
  18. Nserkanates

Yani bu model ekran kartlarında olmasın bi zahmet. O yüzden standart 2 fanlı ile işte gamingx yada strix gibi kartlar daha pahalı. Fan yapısından soğutma bloğu ve çekirdek üstüne basan alan da bile değişmeler o kadar fark açıyor ne yazıkki..
  19. Nserkanates

Gpu çekirdek ısıl değeri yüksek Nvidia'ya göre ondan stabil performansı almak için daha yüksek ısıda çalışıyor haliyle ekran kartı da bunu sabit tutmak yada düşürmek için rpm e yükleniyor fan hızı yüzde 60 70 lerde gidip geliyor buda fan ömrünü azaltıyor bana göre. Nvidia ise yüzde 40 50 fan...
  20. Nserkanates

Ben 3n son çare YouTube'da bir seriye denk geldim tam benim işlemci ve ekran kartı var adamda AMD driverlerin farklarını yeni gelenin yaptığını videolu şekilde anlatıyor oradan en stabil olanı buldum silip o driverı yükledim şimdilik sorun yok.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.