Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Nserkanates

26000 TL Masaüstü Bilgisayar Önerisi

Bende de aynı sistem var zaten 650 w psu ile kullanıyorum. Bendeki ekran kartı rog strix modeli yeterli olur tuf gaming karta da. Maksimumda 350w gördüm ekran kartında. Rahatlıkla alabilirsiniz.
  2. Nserkanates

yakın zamanda izlediğiniz en iyi sinema film nedir?

The shaft. Aksiyon komedi netflix de var. Samuel L Jackson oynuyor. Diyaloglar efsane izlemenizi tavsiye ederim.
  3. Nserkanates

Bu sistem alınır mı çok mu pahalı

Yani fiyatına göre evet ama güncellemen lazım. Hadi oyun vs oynamıyorsun diyelim fakat en kötü bir tane daha ram alman lazım 8gb çünkü amd sistemde çift kanal ram olması lazım daha iyi performans alabilmen adına.
  4. Nserkanates

Eğer 2. el ise pahalı, sıfırsa ki sanmam parçalar çok eski sıfır bile olsa max vereceğim rakam bu sisteme 4.500 5000 olurdu.
  5. Nserkanates

26000 TL Masaüstü Bilgisayar Önerisi

İki sistem de olur. Önerim sadece ssd yi 1tb yapıp öyle almanız olacak çünkü 500 gb yeterli olmuyor artık. Birde darboğaz yapar mı diye sormuşsunuz; oyununa göre değişiyor. Daha düşük sistem gereken oyunlarda darboğaz oluyor ama grafikleri daha yüksek oyunlarda olmuyor. Benim kullandığım monitör...
  6. Nserkanates

Ney hocam bu sistem 2. el mi sıfır mı, ne için kullanacaksın.
  7. Nserkanates

Hangi ünlüyle 1 gün vakit geçirmek istersiniz?

Yabancı erkek; Keanu Reeves Yabancı kadın; Cara Delevingne Yerli erkek; Tolga Çevik Yerli kadın; İrem Derici
  8. Nserkanates

Artemis sistem alınır mı ?

Umut fakirin ekmeğidir.. 🤭🤭 Kesin çıkacak sistem ama henüz belli değil tarihi.
  9. Nserkanates

Yardım Amd expo sorunu

Peki sistem komple mi düzeldi. Şuan expo ile yaptığınız ayar güncel durumda mı.?
  10. Nserkanates

Anakart Tavsiyesi

Ben kendim de kullanıyorum gayet memnunum. Eğer bütçe sorunun yoksa bybaris'in önerisini değerlendirebilirsin. O kadar çıkamam dersen bu fiyata en iyisi bu MSI kanalında. Link Removed
  11. Nserkanates

Artemis sistem alınır mı ?

Kesinlikle gaminggentr deki sistem. Zaten Tİ ile düz arasında ciddi fark yok oyunlarda. Hem anakart daha iyi hem de ekran kartın. Gigabyte isterse 6 fanlı soğutma bloğu yapsın yine de ısınıyor ekran kartı garip ama öyle.
  12. Nserkanates

Video PC Hocası Iron Spider PC

Arkadaşlar merhaba; PC Hocası costum bir pc yaptı ve bununla Tayvan'da düzenlenen Computex fuarına katılacaklar. Daha önce Türkiye'den kimse katılmamış ve bir ilki yapacaklar. Bende sizin düşüncelerinizi merak ettim. @ModArt Levon abi senin düşüncelerin neler, sen de yapar mısın buna benzer...
  13. Nserkanates

Öneri Hangi sistemi almak mantıklı

Güle güle kullan. Aynı anakart ve işlemci bende de var şu anlık iyi ama ileride 13. Nesil işlemci yükseltmesi yapabiliyor olmak çok iyi.
  14. Nserkanates

İnceleme iPhone 14 Pro Max

Ah huawei ahh. Yoluna taş koymasalardı alayını tokatlayacaktı ki tokatladı ama olmadı. Güzelim markayı yok ettiler.
  15. Nserkanates

Öneri Hangi sistemi almak mantıklı

Kesinlikle 1. seçenek. Amd önbellek konusunda üstün olsa da oyun performansı olarak intel daha önde. Birde anakart detayı var tabiki. İntel sistemdeki anakart daha güncel ve daha iyi.
  16. Nserkanates

Need for speed unbound fiyat

Oyunda anlam veremediğim bir olay var o da yağmur.. Abi gece gündüz yağmur yağıyor, harita ve grafikler iyi fakat bana biraz cyberpunk çakması gibi geldi arabalar. Marjinal bir şey yapalım derken bana göre mahvetmişler. Motor sesleri sanki v8 v6 sesi değil de cyperpunk daki araba sesleri gibi...
  17. Nserkanates

Yardım Rog 3080Ti furmark değerleri iyi mi?

Anakart markan ne ise msi yada asus ekran kartınıda onu al çok kararsızsan.
  18. Nserkanates

Kalite farkı yok çünkü ikiside kendi markalarının en üst seviye kartları, tamamen tercih meselesi marka olarak. Performans olarak ikiside aynı benim bildiğim.
  19. Nserkanates

Ryzen 5 5600 - RTX 3060 Ti sistem için 550W PSU yeterli mi?

Yok @Umut Nas hocam video için söyledi bu sistem için değil.
  20. Nserkanates

Tek kart ile de mining yapanlar var, benim iki arkadaşım hazır sistem almışlardı ikisi de sadece miningde kullandı ama pro olmadıkları için ne bios ile oynadılar ne kendileri bakım yaptı, hatta birisi servise gönderdi kartı bakımını servis yaptı.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.