Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. A

Video RTX 4080 ROG SAHNEDE! Nvidia ve Asus KAFAYI YEMİŞ 😯

Tasarım başta hoşuma gitmedi sanki eksik birşey varmış gibi geliyodu ama sonradan beğendim. Satışa ne zaman sunulur ? gecikecek diyenler vardı
  2. A

Modart bugün sistem açıklıyor dimi ?

4080 ler yarın satışa sunulacak değil mi ?
  3. A

En iyi 240hz IPS oyuncu monitörü hangisi?

Maalesef parlaklıkta durum öyle
  4. A

Samsung 990 PRO 1 TB alınır mı?

Biliyorum farkındayım az çok bilgim var fakat ilerde ne olur bilinmez iş içinde kullanabilirim belki ve bütçemde müsaitken ileriye yönelik bir model tercih etmek istedim. Bu arada teşekkür ederim düşüncen için
  5. A

Oyun için sistem topluyorum
  6. A

Soru Freesync Premium Monitör'e Nvidia Parçalar

Estağfurullah tabi forum bunun için var :)
  7. A

Tabi onu kullanabilirsin Nvidia masaüstü ayarlarında çıkar G-sync ayarı istersen ordan aktifleştirirsin
  8. A

Uyumlu display port kablosu ile bağlarsan g-sync etkinleştirebilirsin. Freesync olması farketmiyor
  9. A

1440P 360 hz ahh ahh gelir mi diye beklediğim monitör
  10. A

Bence en yanıltıcı olan nokta bu genel olarak hepsine sponsorluk üzerinden veriliyor ve BenQ turnuvalara sponsor olup heryeri XL2546K ile donatıp reklamın dibine vuruyor tabi bu demek değil ki kötü monitör gayet en tepe nokta bir ürün fakat artık rakipleri çıkıyor ViewSonic OMNI XG2431 bu...
  11. A

Yani SSD alsam UKT bakmam şahsen zaten birşey olsa 5 yıl garantisi var eya samsung ürününde UKT ye bakan kaç kişi vardır ürettiği ürünleri herkes kullanıyor :)
  12. A

Hangi testi istiyorsunuz
  13. A

testleri youtube da mevcut zaten isterseniz bakabilirsiniz ilgiliyseniz
  14. A

Eyvallah aslında kingstona göre çok yeni bir ürün performans ve teknoloji bakımından ne kadar fark var bilmiyorum ama incelemeleri izlediğim kadarıyla ve forumlarda övüyorlar bende uzun yıllardır samsung kullandım böyle devam edeyim dedim kendimi daha güvende hissediyorum heralde :)
  15. A

1 TB fazlasıyla yeter bana samsung tercihimdir çünkü memnun kaldığım markadan devam edince içim rahat oluyor. Fiyat olarak sıralama doğru samsung pahalı maalesef
  16. A

Kingstonları gördümde Samsung tercih etmek istedim açıkçası hem tanıdığım hem kalitesini bildiğim için
  17. A

Bende youtube da testlerine vs biraz baktım araştırdım hoşuma gitti almışken böyle birşey olsun istedim yinede sorayım belki göremediğim birşey olmuştur diye siparişide verdim gelsin bakalım :)
  18. A

Samsung'un yeni SSD leri stoklara gelmiş. Bende bu ürünü almayı düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlar var mı önerir misiniz ? https://www.sinerji.gen.tr/samsung-1tb-990-pro-nvme-okuma-7450mb-yazma-6900mb-m2-ssd-mz-v9p1t0bw-p-44296
  19. A

Öneri DDR4'ten DDRR5'e RTX 3070 ile Geçiş

bekletmek için sebepleride yok aslında ama anlam veremedim doğrusu neyse MAG ile yola devam edicez gibi duruyor zaten 4080 beklediğim için bekletiyolarsa sorun değil :D
  20. A

Öneri DDR4'ten DDRR5'e RTX 3070 ile Geçiş

Bende az önce görüştümde msi dan MEG için haber bekliyorum bugün içinde haber gelir her ihtimale karşı bu ürünü sizin için ayırdım stoktan düştüm dedi. Sanada 2023 demişler hiç anlamadım bu olayı neyse bekleyeip göreceğiz yinede bir umut var hala :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.