Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. A

İndirimde Olan 2 Klavye ! Hangisini Tercih Etmeliyim ?

Her türlü cherry mx red derim kailh de fena değil ama bence bir cherry değil. Bende de aynı siwtch ler var gayet memnunum. Hayırlı olsun
  2. A

Yardım 2. El parçalara değer biçme

Sıfır fiyatlarına baktımda ram de 2. El yoktu 1250 yazdım anakartada 2500 yazdım toplam 10.000₺ gibi birşey çıkacak sanırım
  3. A

Öneri Oyun Sistemim

Saygıyı gayet iyi bilirim ayrıca diğer konuyu bitirip burada ayrı bir tartışmaya sebebiyet verecek yazı yazmanda aşırı komik emek verip böyle bir sistem kurmuş arkadaşa güle güle kullan demen daha doğru olur. Kusur aramayalım güzel yanları görelim ki içimizde kararmasın
  4. A

Öneri Oyun Sistemim

Aslında soru olarak değil de premium olduğunu düşündüğümü belirtmek için öyle yazdım. Yani cevap vermene gerek yok. Boşuna yorulma lütfen
  5. A

Öneri Oyun Sistemim

Kaos tan besleniyorsun galiba ? Senin beğenmemen inan umurumda değil. Ben beğeniyorum ve beğenmeye de devam edeceğim.
  6. A

Aldığım sıvı soğutucu işlemcime uyuyor mu ?

İnsanları manipüle edip sonra geçip bir köşeye sakin tavır takınmak böyle bir şey herhalde. Çok üzücü gerçekten. Daha fazla muhatap olunmayacağını da öğrendim şuan. Allah şifa versin
  7. A

adam akıllı mı ? Gereksiz muhabbet yapıp uzatıyorsun şuan forumuna bak terbiyesizlik yapma
  8. A

benim uzattığım yok sakin olursak gayet güzel anlaşırız iyi akşamlar
  9. A

Bende onu sordum aslında uyumlu mu değil mi diye öğrenmek için :)
  10. A

Okuyup anlamamak ve hala yorum yapmak bu olsa gerek. Ben 13. nesil desteklemiyor demedim zaten soruyu soranda öyle bir soru sormuyor sıvı soğutucu ve soket uyumluluğundan bahsediyoruz benim orda bahsettiğimde başka birşeydi kimseyide raporlamadım ayrıca günüm çok güzeldi sen girgin cümleler...
  11. A

benim bildiğimde böyle ve + olarak Z790 hepsine uyumlu olarak çıktı diye biliyorum yanlış mıyım ?
  12. A

Şuan boş yapıyosun zaten ben yazdım daha iyi bilen birisi yazarsa iyi olur diye yazdığımı okuyup anlamadan 'ne alaka' 'emin olmadan' gibi kelimeleri yazma beni tanımıyorsun bende seni tanımıyorum saygılı olmak zorundasın
  13. A

bildiğim kadarıyla desteklemiyor hocam Z790 lar destekliyor heralde yine tam bilen biri yazarsa daha iyi olur
  14. A

Amazon'da varmış Link Removed
  15. A

Ekran kartı temiz ve hiç yormadım o zaman 4000 yazıyorum teşekkürler
  16. A

Merhaba, iyi akşamlar Ben yeni sistem topladığım için önceki sistemimde bulunan parçaları arkadaşım almak istiyor ben biraz baktım ama hak geçmesin diye yazacağım parçaların 2. el fiyatı nedir diye sizlere sormak istedim. İllaki bilenler vardır. Parçalar şöyle, Ürünlerin hepsinin kutusu...
  17. A

İncehesap Gaming Gecesi sizleri tatmin ediyor mu?

Ben yapamadım şahsen yakın zamanda sistem topladım hep tavan fiyattan aldım gerçi hepsi piyasaya yeni giren ürünlerdi. İştahlı şekilde “güzel fiyat” diyerek aldığım ürün hatırlamıyorum
  18. A

İncehesap Gaming Gecesi sizleri tatmin ediyor mu?

Geçen bir satıcı firma instagram üzerinden canlı yayında bir ürünü göstererek muhteşem fiyat hemen alın stoklar sınırlı acele edin diyordu. Fiyatı 3800₺ idi yanlış hatırlamıyorsam arkadaşın biride girip bakmış hemen tabi 3200₺ ye bulmuş anında canlı sohbete yazmıştı :) bende bakıp teyit ettim...
  19. A

Öneri Oyun Sistemim

Bu kasa hoşuma gidiyor, çok premium durmuyor mu ? :) hayırlı olsun güle güle kullanın.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.