Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Umut Nas

modart m9 win11 performans

Aynen.
  2. Umut Nas

ModArt M9 Sistem'de bu tarz bir sorun yaşayan var mı?

@Cakarov, Windows 10 mu kullanıyorsunuz?
  3. Umut Nas

modart m9 win11 performans

Temiz kurulum yapınız.
  4. Umut Nas

Millennium Challenge ve HAARP Komplosu

En ünlü yerli, ve milli komplo teorimiz Millennium Challenge 02 tatbikatında ABD bizi nasıl işgal ediyor? Türkiye'deki depremlerin sorumlusu ABD mi? Bu komplonun aslı nedir?
  5. Umut Nas

Sovyet Nükleer Silah Programı

Sovyetler nasıl nükleer süper güç oldu? İlk atom bombasını nasıl yaptılar? Sovyet nükleer silah programı çalıntı mı?
  6. Umut Nas

Anakarta işlemci uygunluğu

Hayır, takamazsınız. AM4 bir anakarta ihtiyacınız var. Bununla birlikte RAM’in de değişmesi gerekli. Yani: AM4 Anakart AM4 İşlemci (5600 alacaksınız zaten) DDR4 RAM PSU Kötü ise yeni bir PSU
  7. Umut Nas

Sorun değil, siz bana dump paylaşın. Hatayı inceleyeceğim.
  8. Umut Nas

Merhaba, Mavi ekranı analiz edebilmem için dump paylaşır mısınız?
  9. Umut Nas

Disk kaynaklı bir sorun var gözüküyor. Buraya da açabilirsin :)

Disk kaynaklı bir sorun var gözüküyor. Buraya da açabilirsin :)
  10. Umut Nas

Son Dakika İzmir Diri Fayların Üstüne Oturmuş!

Bu aralar İzmir’de küçük çaplı da olsa artçı oluyor. Demek bu yüzden.
  11. Umut Nas

CrystalDiskInfo Dikkat uyarısı

Smart verisi atar mısınız?
  12. Umut Nas

Bios sorunu

Ekran kartı BIOSu ile alakalı gözüküyor. UEFI BIOS desteliyor diye hatırlıyorum, böyle yapmaması lazım.
  13. Umut Nas

Telefonunuz Ana/Kilit Ekranını Paylaşın

İlk ben başlıyorum:
  14. Umut Nas

Telefonda Kopyaladiklarinizi Windows 10'a aktarma (Metin)

Selamlar, Bugün telefonda yazdığımız bir yazıyı nasıl bilgisayara kopyalacağız onu göstereceğim. :) Öncelikle Microsoft SwiftKey uygulumasını indirmeniz gerekmekte. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&hl=tr&gl=US Uygulamaya girelim. Girdikten sonra Microsoft...
  15. Umut Nas

Geekbench 6 Skorlarınız

Geekbench 6 çıktı. Skorlarınız neler? iPhone X kullanıyorum, skorum bu şekilde:
  16. Umut Nas

Rehber Redmi Note 9 UnBrick

Herkese merhaba. Biliyorsunuz ki Redmi Note 9'a gelen MIUI 13 güncellemesinden sonra çoğu kişinin cihazı kullanılamaz hale geldi. Bunun suçlusu aslında Xiaomi değil, cihazın kendisi. Zira Xiaomi Türkiye tarafından satılan orijinal cihazlarda böyle bir sorun yok. Fakat yurt dışı (IMEI işlemi...
  17. Umut Nas

Rehber Dolphin Emülatör Kullanımı (Android)

Net bir deger vermem mumkun degil, cihaziniz pek guclu olmadigi icin 20-25 diyebilirim. PPSSPP diyorsaniz onu actim :)
  18. Umut Nas

Rehber Dolphin Emülatör Kullanımı (Android)

SD662 ile 22-34 arası FPS aldım. Huawei P40 Lite ile de denediğimizde yine ortalama 40 FPS civarı aldık.
  19. Umut Nas

Amerika'da UFO Düşürüldü!

Yayını izlemek isteyenler:

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.