Yine uyguna geliyor1 k fark vererek 10k ya dün aldım...normalde devamlı forumlarda gezerim ama o gün hastanedeydim ve kaçırdım
Yine uyguna geliyor1 k fark vererek 10k ya dün aldım...normalde devamlı forumlarda gezerim ama o gün hastanedeydim ve kaçırdım
Bence de çok zor ama neden olmasın.Çok zor bi olasılık dostum işlemci ve diğer parçalar düşürülürse olur
ikinci el aldım hocam.yani sıfır demonte sistem ben kuracağım ilk defa açıpLink atar mısın?
Anladım. Hayırlı olsun, güle güle kullan.ikinci el aldım hocam.yani sıfır demonte sistem ben kuracağım ilk defa açıp
Güle güle eskitin.ikinci el aldım hocam.yani sıfır demonte sistem ben kuracağım ilk defa açıp
Ah be Ben o sistemi almayı çok istemiştim ama bütçe yetersizdi. Şimdi bütçe var o ayarda sistem yok xDteşekkür ederim.aslında modart ın 3060 lı sistemi almıştım ama güzel teklif geldi dayanamadım sattım.keşke satmasaydım
Hayırlı olsunikinci el aldım hocam.yani sıfır demonte sistem ben kuracağım ilk defa açıp
Çok zor be hocam, umarım öyle olurvallahi bu ötv indirimi gercekten olacaksa güzel seyler cıkar pıyasaya
Beklentiyi yüksek tutmamak lazım yine de.vallahi bu ötv indirimi gercekten olacaksa güzel seyler cıkar pıyasaya
Onlar çok az stokla itopyayı baltalamak için yapıyor. Zaten dikakt et itopyanın çıktığı sistemlerin üzerine yapıyorlar. Ama bizim gibi 200-300-400 stoklu yapmıyorlar.en son vatan çıkardı habersiz 9k fiyata 2060.o güzeldi ama ondan sonra gelmedi daha öyle...
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.