monitör dahil edeceksen daha ucuz yollu birşey bulabilirim dostummonitörle falan 60k ya geliyor anlaşılan.
monitör dahil edeceksen daha ucuz yollu birşey bulabilirim dostummonitörle falan 60k ya geliyor anlaşılan.
olabilir mantıklı. Bir bakayım tekrar toplarsam beraber denerizBirde 2.000₺ veya 3.000₺ gibi bir fark sizi çok yormayacaksa performans farkına değer. RTX 4070 Ti almanızı öneririm.
ilk paylaştığım sistemde 4070ti linki atmıştım ama tepki alamadım sendenolabilir mantıklı. Bir bakayım tekrar toplarsam beraber deneriz
kafam çok karışık pişman olmak istemediğimden incik boncuk araştırıyorumilk paylaştığım sistemde 4070ti linki atmıştım ama tepki alamadım senden
Tabii yardımcı olmanı çok isterim. Hala biraz kararsızım çünki70 bin gibi muazzam bir bütçe ile üst seviye kaliteli uzun soluklu bir sistem yapabilirim istersen zaten uzmanlık alanım PC toplama 😁 çokça çeşitli bütçelerde sistemler topladim 20/30/60/80/ 100 k vs vs sana da mümkün olan bütçen dahilinde en kaliteli en performanslı sistemi yapmaya hazırım
Knka aradan 1 ay geçmiş tekrardan bakmam lazım çünkü fiyatlar Stoklar değiştiTabii yardımcı olmanı çok isterim. Hala biraz kararsızım çünki
Çok teşekkür ederim ramlerin cl32 olması bir tık sorun teşkil etmez mi?Link Removed
X2 adet 2tb olacak şekilde alınacak
Link Removed
Link Removed
Link Removed
Link Removed
Link Removed
Yok ya hesapladım ben 70 di emin misinÇok teşekkür ederim ramlerin cl32 olması bir tık sorun teşkil etmez mi?
4080 yerine 4070ti daha mantıklı olur mu?
İhtiyacım olmadığı için ssdyi 1 adet 2tb yapacağım.
Birde senin tamamen verdiğin liste totalde 75k tutuyor ben monitör içinde 70k düşünüyordum.
SSD yi iki kere hesapladım zaten 2 tane 2th oluyor istersen 1 adet 2tb de alabilirsinÇok teşekkür ederim ramlerin cl32 olması bir tık sorun teşkil etmez mi?
Birde senin tamamen verdiğin liste totalde 75k tutuyor ben monitör içinde 70k düşünüyordum.
He monitör Dahil ise o zaman şöyle yapalım onu al direkÇok teşekkür ederim ramlerin cl32 olması bir tık sorun teşkil etmez mi?
Seni yormadan şöyle bir şey söyliyim oyun oynarken rahat olacağım 360hz ya da 240hz i düşmeden kullanabileceğim ve render alırkende ramden kaynaklı hatalar almayacağım bir sistem istiyorum. Aynı zamanda yayınca açıyorum. Buna uygun bir pc önerin var mıdır?Yok ya hesapladım ben 70 di emin misin
SSD yi iki kere hesapladım zaten 2 tane 2th oluyor istersen 1 adet 2tb de alabilirsin
He monitör Dahil ise o zaman şöyle yapalım onu al direk
İstersen monitör 240hz vs bakabiliriz ben 2k koydum isteğe göre değişebilirSeni yormadan şöyle bir şey söyliyim oyun oynarken rahat olacağım 360hz ya da 240hz i düşmeden kullanabileceğim ve render alırkende ramden kaynaklı hatalar almayacağım bir sistem istiyorum. Aynı zamanda yayınca açıyorum. Buna uygun bir pc önerin var mıdır?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.