ModArt Levon hocam selamlar, önceden yaptığın gibi anlaşmalı olduğun yerlerden birinde kampanyalı laptop gelir mi?
11.11 indirimleri abi. O aralar senden de bomba ürünler görürüz umarım 🙏🏻Valla hep kasım ayına ertelendi. o yüzden 2 aydır laptop kampanyası yapamadım. Kasım ayında büyük indirim mi ne varmış ben çok anlamam biliyorsunuz. Kasım ayında ne varsa artık. Benim bildiğim Aralık ayında yılbaşı özel indirimi olur öyle değil mi?
Her aya özel indirim moda oldu artık beynim yanıyor gerçekten.
Usta black friday için bekliyorlar. Hayırlısı bakalımValla hep kasım ayına ertelendi. o yüzden 2 aydır laptop kampanyası yapamadım. Kasım ayında büyük indirim mi ne varmış ben çok anlamam biliyorsunuz. Kasım ayında ne varsa artık. Benim bildiğim Aralık ayında yılbaşı özel indirimi olur öyle değil mi?
Her aya özel indirim moda oldu artık beynim yanıyor gerçekten.
He Black Friday şimdi aklıma geldi düşün Valla bende İtopya dan haber bekliyorum 3060 lı laptop istedim açıkçasıO zaman black friday'de senden her zaman ki gibi bomba bir şeyler beklemeyiz değil mi abimm
Bize böyle gel be üstad. Forum hayırlı uğurlu olsun,Allah egosuna zeval vermesin dediğiminin formundan kurtuluyorum,en büyük beklentim adalettir. İyi geceler.He Black Friday şimdi aklıma geldi düşün Valla bende İtopya dan haber bekliyorum 3060 lı laptop istedim açıkçası
Baştacısın üstadHe Black Friday şimdi aklıma geldi düşün Valla bende İtopya dan haber bekliyorum 3060 lı laptop istedim açıkçası
O zamanlar buna bile laf eden olmuştu hatırlarsın. 400 stok mu ne açmıştık galiba ekmek peynir gibi sattı ama bazı Troller 12k olmalıydı dedi. Şuan bu cihaz 27.000TL civarı aylardır.Anlık gelen 5 ay öncesine ışınlanma isteği
Çok üzücü aslında hocam ya, 5 ay geçmiş sadece nasıl böyle bir fiyat farkı olabilir biz ne yaşıyoruz gerçekten akıl erdirmek zor.O zamanlar buna bile laf eden olmuştu hatırlarsın. 400 stok mu ne açmıştık galiba ekmek peynir gibi sattı ama bazı Troller 12k olmalıydı dedi. Şuan bu cihaz 27.000TL civarı aylardır.
Ohh canıma değsin diyorum bazen o laf edenlere 😁😁
güzel zamanlarmış...Anlık gelen 5 ay öncesine ışınlanma isteği
tarihi bilemem ama ötv düşürülmesi gittikçe kesinleşiyor seçimler yaklaşıyor bir şeyler yaparlar...28 ekimde vergi indirimi olabileceği söyleniyor (hiç sanmıyorum ama), umarım öyle bir şey olur da en azından biraz indirimli alırız kampanyalarla da güzel şeyler ortaya çıkabilir.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.