Benden bahsetmeyin hocam kişilere farklı öneri bekliyorlarsa o konuda yardımcı olun daha iyi. İnsanlar kafası yatan sistemi alsın.Son konulara bakarsan başka bir aynı tarz konu vardi ve modart cevap yazdı bekleyen kazanır tarzında onun haricinde net bir sistem paylaşım bildiğim kadarıyla yok hocam bende beklemedeyim
Bende bildiğimi paylaştım arkadaşa hocam tercih her zaman onun. Aldığınız kararı destekliyorum sizde boşuna töhmet altında kalmamış olursunuzBenden bahsetmeyin hocam kişilere farklı öneri bekliyorlarsa o konuda yardımcı olun daha iyi. İnsanlar kafası yatan sistemi alsın.
Ben bundan sonra sistemleri netleştiği ve yayın tarihi kesinleştiği zaman en fazla 1 yada 2 gün önce duyuracağım. Artık böyle bir karar aldım.
Eyvallah sağ olasın 😊😊Bende bildiğimi paylaştım arkadaşa hocam tercih her zaman onun. Aldığınız kararı destekliyorum sizde boşuna töhmet altında kalmamış olursunuz
Hocam kesin tarih mi vermiyorsunuz sadece. Orta segment olan sistemi bekleyenlerdenim. Bu aysa çıkacağı tarih elimdeki sistemi satacağım almak için.Benden bahsetmeyin hocam kişilere farklı öneri bekliyorlarsa o konuda yardımcı olun daha iyi. İnsanlar kafası yatan sistemi alsın.
Ben bundan sonra sistemleri netleştiği ve yayın tarihi kesinleştiği zaman en fazla 1 yada 2 gün önce duyuracağım. Artık böyle bir karar aldım.
3070ti sistem gelmeyecek mi ?Benden bahsetmeyin hocam kişilere farklı öneri bekliyorlarsa o konuda yardımcı olun daha iyi. İnsanlar kafası yatan sistemi alsın.
Getirirsem de en fazla 1-2 gün önceden haber veririm. Herkes madem alsat çılardan şikayetçi bende böyle yapıcam bundan sonra. Bir duyuru yapıyoruz arkamızdan denmeyen laf kalmıyor. Hatta haber bile vermeyebilirim.3070ti sistem gelmeyecek mi ?
Hocam 5 Ocakta askere gidicem biliyorsunuz, sadece şunu öğrenmek istiyorum. Sizin sistemi beklemeli miyim?Getirirsem de en fazla 1-2 gün önceden haber veririm. Herkes madem alsat çılardan şikayetçi bende böyle yapıcam bundan sonra. Bir duyuru yapıyoruz arkamızdan denmeyen laf kalmıyor. Hatta haber bile vermeyebilirim.
Takip eden videolarımızı izleyen bilir ve görür ihtiyacı varsa da alır.
Bekleme hocam bekleme. Şunu da ekleyeyim isteyen bekler isteyen beklemez. Kimsenin önünü kesmem bu saatten sonra.Hocam 5 Ocakta askere gidicem biliyorsunuz, sadece şunu öğrenmek istiyorum. Sizin sistemi beklemeli miyim?
Biraz sitem hissettim 😃 ama benden yana sıkıntı yok hocam sizi anlıyorum. Teşekkür ederimBekleme hocam bekleme. Şunu da ekleyeyim isteyen bekler isteyen beklemez. Kimsenin önünü kesmem bu saatten sonra.
Sitemim sana değil Samet kardeşim anladın sen. Bazı belirli kişiler görsün diye yazıyorum bu cümlelerimi. Ama işin sonunda nedenini anladığınızda helal olsun diyeceksiniz.Biraz sitem hissettim 😃 ama benden yana sıkıntı yok hocam sizi anlıyorum. Teşekkür ederim
ModArt Levon hocam iyi yapıyorsunuz ben sistemi satayım en iyisi. Hislerim bana orta segmentin 3060 olabileceğini söylüyor bütçe elde dursun kaçırmayayım. Keyifli günler dilerim.Hocam kesin tarih mi vermiyorsunuz sadece. Orta segment olan sistemi bekleyenlerdenim. Bu aysa çıkacağı tarih elimdeki sistemi satacağım almak için.
Hocam en mantıklı sistem bu gibi alsatçılar okadar fazla ki sistem kargoya verilmeden sarı sitede aynı ilandan 10 tane oluyor. Uygun fiyata bulunsa alsatçılar izin vermiyor bu sefer. Ben de bekleyeceğim muhtemelen orta segment sistemin güzel olacağını hissediyorumBenden bahsetmeyin hocam kişilere farklı öneri bekliyorlarsa o konuda yardımcı olun daha iyi. İnsanlar kafası yatan sistemi alsın.
En mantıklısı hocam sistemi hiç haber vermeyin gelirse de 1 saat sonra stok açılsın mükemmel olurGetirirsem de en fazla 1-2 gün önceden haber veririm. Herkes madem alsat çılardan şikayetçi bende böyle yapıcam bundan sonra. Bir duyuru yapıyoruz arkamızdan denmeyen laf kalmıyor. Hatta haber bile vermeyebilirim.
Takip eden videolarımızı izleyen bilir ve görür ihtiyacı varsa da alır.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.