Çok şık duruyor. 400mhz den feragat edilir mi tartışılır.RGB şart ise güzel ama değilse daha farklı öneriler yapılır bunun gibi:
Link Removed
Bu versiyonun çip kalitesi yüksek bir yandan ondan dolayı önerdimÇok şık duruyor. 400mhz den feragat edilir mi tartışılır.
Adata kı kötü yoksa sıralamamı yanlışYanlış biliyorsun dostum.
Adata ram bellekler gayet iyidir. Sıralama ise değişebilir.Adata kı kötü yoksa sıralamamı yanlış
Tüm mesaj yanlış.Adata kı kötü yoksa sıralamamı yanlış
Tamam çip üretiminde en iyisi samsung değil mi ben mi yanlış biliyorum. Ben zaten marka olarak değil çip üretim kalitesi ve kullandığı mimari olarak yazmıştım. Belkide ben yanlış biliyorum.Tüm mesaj yanlış.
RAM'in kaliteli olup olmadığını içindeki çiplerden anlarız. Markasından değil.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.