hereks sıkıntılı diyor şuan için i7 den geçtim pekde bi fark göremedim oyunalrda felan ekstrem bi değişim olmadı yada render sürelerimde herhangi bişey değişmedi açılışım biraz daha yavaşladı 11 e geçsem çoğu uygulama win 11 destekliyor fakat ne kadar stabil çalışıyor bilmiyorum yada en ufak sorunda win 10 da her türlü çözebilirken 11 de daha çok yeterli içerik biel yok belki bi kaç ay daha idare edeyim tam performans almak için win 11 şart yaniMaalesef Windows 11'e mahkumsun.
hereks sıkıntılı diyor şuan için i7 den geçtim pekde bi fark göremedim oyunalrda felan ekstrem bi değişim olmadı yada render sürelerimde herhangi bişey değişmedi açılışım biraz daha yavaşladı 11 e geçsem çoğu uygulama win 11 destekliyor fakat ne kadar stabil çalışıyor bilmiyorum yada en ufak sorunda win 10 da her türlü çözebilirken 11 de daha çok yeterli içerik biel yok belki bi kaç ay daha idare edeyim tam performans almak için win 11 şart yani
W11'in yeterince güncelleme aldığını düşünüyorum. Hatta çoğu oyunda 2-3 fps daha fazla veriyor. Optimizasyonu gayet iyi. Sadece sorun yaşadığında daha az kaynak bulman ihtimal.Çok teşekkür ediyorum bugun sistemi yğkselteceğim 11 e fakat tüm uygualmar wn 10 64 bitti inşallah sıkıntı yaşamam bazı uygulamalarda
bence win 11 daha mantıklı.i9 12900K işlemci ve DDR5 Ram ile windows 10 mu windows 11 mi kullanmalıyım. Önceliğim render ve oyun
Windows 11 öneririm sisteminiz destekliyorsai9 12900K işlemci ve DDR5 Ram ile windows 10 mu windows 11 mi kullanmalıyım. Önceliğim render ve oyun
Destekliyor. İntel i9 12900K İntelin 12. Nesil ve en üst segment işlemcisi çünkü.. Teferruatlar yukarıda beyan edilmiş zaten.Windows 11 öneririm sisteminiz destekliyorsa
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.