BunlarMerhabalar Arkadaşlar;
Benim için üst seviye oyuncu Klavye ve Mause tavsiyeleriniz nelerdir? Kablolu veya kablosuz önemli değil. Max 10-15 K fiyat
Bunlar derken herhangi birşey görünmüyor?Bunlar
Link RemovedMerhabalar Arkadaşlar;
Benim için üst seviye oyuncu Klavye ve Mause tavsiyeleriniz nelerdir? Kablolu veya kablosuz önemli değil. Max 10-15 K fiyat
Marka takıntısı varmiMerhabalar Arkadaşlar;
Hocam şaka yaptığınızı söyleyin. O mouse 700₺ normalde. Kaldı ki özellerine bakınız o fiyatı eder mi yani?
Fark etmez bana dediğim gibi yaptığım araştırmadalarda en çok beğenilen klavye olarak steelseries klavye apex pro.https://www.amazon.com.tr/dp/B07V2F9TCZ/ref=asc_df_B07V2F9TCZ1701297000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07V2F9TCZ&linkCode=asn&th=1Hocam şaka yaptığınızı söyleyin. O mouse 700₺ normalde. Kaldı ki özellerine bakınız o fiyatı eder mi yani?
Mouse tutuş şekliniz nedir hocam? Ergonomik mi istiyorsunuz? Simetrik mi istiyorsunuz? Klavye de switch farkeder mi?
Hiç duymadım bu masue ve klavyeyi Hp tamamda mause konusunda iyi olduğunu hiç düşünmüyorum hocam.Link Removed
Link Removed
Marka takıntısı varmi
Hocam oyun içinse rapid trigger özelliği olan klavyelere yönelmek daha mantıklı olur. Rapid trigger hakkında bilginiz yoksa bir video izleyerek nasıl bir teknoloji olduğunu anlarsınız.Fark etmez bana dediğim gibi yaptığım araştırmadalarda en çok beğenilen klavye olarak steelseries klavye apex pro.https://www.amazon.com.tr/dp/B07V2F9TCZ/ref=asc_df_B07V2F9TCZ1701297000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07V2F9TCZ&linkCode=asn&th=1
Mause olarakta:
Bunlar öne çıkıyor.
Hiç duymadım bu masue ve klavyeyi Hp tamamda mause konusunda iyi olduğunu hiç düşünmüyorum hocam.
)Ek olarak yine çok kaliteli ve son yıllarda öne çıkan bir marka olan lamzu nun mouse larını önerebilirim. Ayrıca 4k dongle alarak 4000 hz de kullanabiliyorsunuz.
Simetrik
Ergo
oyun için pek numpad kullanılmıyor aslında hatta daha minimal durduğu için masada hoş duruyor ve fazladan yerde kaplamıyor. Numpad olsun derseniz Apex pro modelinide alablirsiniz fakat 2023 te numpad li model çıkmadı.Klayve olarak Steelseries apeks tkl proyu inceledim ve çok sevdim ancak numpad yok bu klavyede.
Mause olarak bende tercihimi logitech g pro superlight tan yanadır.
)az önce izliyodum videoyu denk geldi.
EtmezHocam şaka yaptığınızı söyleyin. O mouse 700₺ normalde. Kaldı ki özellerine bakınız o fiyatı eder mi yani?
Mouse tutuş şekliniz nedir hocam? Ergonomik mi istiyorsunuz? Simetrik mi istiyorsunuz? Klavye de switch farkeder mi?
Arkamdan konusmayinFark etmez bana dediğim gibi yaptığım araştırmadalarda en çok beğenilen klavye olarak steelseries klavye apex pro.https://www.amazon.com.tr/dp/B07V2F9TCZ/ref=asc_df_B07V2F9TCZ1701297000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07V2F9TCZ&linkCode=asn&th=1
Mause olarakta:
Bunlar öne çıkıyor.
Hiç duymadım bu masue ve klavyeyi Hp tamamda mause konusunda iyi olduğunu hiç düşünmüyorum hocam.
Gelseydin sende dostum önünde konuşurduk)))Etmez
Arkamdan konusmayin
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.