O haber kesilmiş. AB nin uygulaması o bildiğimiz özerklik değil yani. O videoda ki konuşmadan haberim var.Özerklik ne demek bir düşün
O haber kesilmiş. AB nin uygulaması o bildiğimiz özerklik değil yani. O videoda ki konuşmadan haberim var.Özerklik ne demek bir düşün
O zaman RTE'ye oy veriyorsunuz. Tamam saygım var sıkıntı yok siz bilirsiniz. Biz gençler artık bıktık 21 yıldır gına geldi değişim istiyoruz.Tm sen ver sayın moderatör saygım var isteğinize verebilirsiniz bende oy kullanmama hakkımı kullanıyorum bunda bir mahsur yok
Tm kardeşim senin herşeyden haberin var birgün herkes gerçekleri er ya da geç anlicak ama bu çok ok ağır olacakO haber kesilmiş. AB nin uygulaması o bildiğimiz özerklik değil yani. O videoda ki konuşmadan haberim var.
Değişim elbette olacak ama CHP ile değilO zaman RTE'ye oy veriyorsunuz. Tamam saygım var sıkıntı yok siz bilirsiniz. Biz gençler artık bıktık 21 yıldır gına geldi değişim istiyoruz.
Haberim var çünkü o konuşmanın tamamını izlemiştim kesilmemiş halini.Tm kardeşim senin herşeyden haberin var birgün herkes gerçekleri er ya da geç anlicak ama bu çok ok ağır olacak
Neyse tamam bekleyip göreceğiz herşeyin hayırlısını diliyorum Allah'tanHaberim var çünkü o konuşmanın tamamını izlemiştim kesilmemiş halini.
O anlamda haberim var.
CHP savunuculuğu yapmıyorum dediğim gibi babamın partisi değil. Ancak AKP ve CHP dışında bu seçimde maalesef kazanabilecek parti yok (CB seçiminde). Sahaya bakalım gerçekler bunu söylüyor.Değişim elbette olacak ama CHP ile değil
Bu algının değişmesi lazım yoksa gelişmeyiz sadece akp ve CHP' mı var biraz şans verin bu seçim olmaz bir daha ki olur o olmaz öbürü olur bize dayatılan bu düzeni değiştirin ne akp ne CHP olsunCHP savunuculuğu yapmıyorum dediğim gibi babamın partisi değil. Ancak AKP ve CHP dışında bu seçimde maalesef kazanabilecek parti yok (CB seçiminde). Sahaya bakalım gerçekler bunu söylüyor.
İşte bende onu diyorum ama işte git doğuda anket yap çoğu orta ve yaşlı kesim sadece CHP ve AKP biliyor. Artı olarak takım tutar gibi parti tutanları da sayarsak...Bu algının değişmesi lazım yoksa gelişmeyiz sadece akp ve CHP' mı var biraz şans verin bu seçim olmaz bir daha ki olur o olmaz öbürü olur bize dayatılan bu düzeni değiştirin ne akp ne CHP olsun
CHP ye oy veriyorsaniz onun söylediklerini de onaylamış oluyorsunuz yalnızCHP savunuculuğu yapmıyorum dediğim gibi babamın partisi değil. Ancak AKP ve CHP dışında bu seçimde maalesef kazanabilecek parti yok (CB seçiminde). Sahaya bakalım gerçekler bunu söylüyor.
Bu düzen değişecek ama toprak bölünmeden parçalanmadan olacak buİşte bende onu diyorum ama işte git doğuda anket yap çoğu orta ve yaşlı kesim sadece CHP ve AKP biliyor. Artı olarak takım tutar gibi parti tutanları da sayarsak...
CHP'ye vereceğiz mecburen çünkü dediğim gibi sahaya baktığımızda biz başkasına versek bir değişim olmuyor. 21 yıllık iktidardan ilk turda kurtulmak için CHP diyoruz. Ben Oğan'a versem adam atıyorum %7 alacak bir fayda etmeyecek.CHP ye oy veriyorsaniz onun söylediklerini de onaylamış oluyorsunuz yalnız
Sen ver etmesin CHP daha mı iyi yapacak asla ihtimal vermiyorum gelen de aynı düzenden yemeye çalmaya devam edecek hatta üstüne devlet içinde devlet kuracaklar bende bunu istemiyorum o yüzden sonuna kadar O AN GELECEK diyorum bekleyin az kaldıCHP'ye vereceğiz mecburen çünkü dediğim gibi sahaya baktığımızda biz başkasına versek bir değişim olmuyor. 21 yıllık iktidardan ilk turda kurtulmak için CHP diyoruz. Ben Oğan'a versem adam atıyorum %7 alacak bir fayda etmeyecek.
Sayın moderatör Berkin AYRAL CB DONANIMLI OLMALI BUNU DA GÖZ ARDI ETME LÜTFEN OY VERİRKEN OKUMUŞ KÜLTÜRLÜ EĞİTİMLİ 😊 70/80 yaşına gelmiş adamın bu ülkeyi yönetecek kafası olmaz sokakta yürüyemez bunlar artık 😂
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.