Neler yeni

Yardım Toplama Pc Yardım

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
2
ModArt Kredi
0
Yukarda yazdığınız MSI anakart VRM ,yani faz yapısı çok zayıf.

Şu anakrtlardan birini,hangisini gözüne kestirirseniz seçebilirsiniz. MSI dan epey daha güçlüler.MSI da en alt seviye,ayrık mosfet kullanılmış.

URL içeriğini görüntülemek için Lütfen Giriş yap veya Kayıt ol Teşekkürler.

Yalnız bu üç anakrtta, Maxsun kadar değil.Fakat madem içinize sinmeyecek yukardakilere bi bakının .:)

anuki04

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
1
ModArt Kredi
0
Yukarda yazdığınız MSI anakart VRM ,yani faz yapısı çok zayıf.

Şu anakrtlardan birini,hangisini gözüne kestirirseniz seçebilirsiniz. MSI dan epey daha güçlüler.MSI da en alt seviye,ayrık mosfet kullanılmış.

Yalnız bu üç anakrtta, Maxsun kadar değil.Fakat madem içinize sinmeyecek yukardakilere bi bakının .:)
Hocam açık konuşmak gerekirse bilgim yok, sadece dümdüz bakıyorum birazda görünüşüne tabi. :) Hata yapıyorum demekki, mesela size attığım msi anakartı sırf görünümü biraz daha cafcaflı diye atmıştım. Siz şimdi diyorsunuz ki her şey marka değil illaki msi asus vs. olacak diye bir şey yok. Bilmediğimden tekrar soruyorum hocam Maxsun aralarında en sağlamı onu mu alayım?

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
2
ModArt Kredi
0
Yukardaki tüm yazılan anakrtlar içinde en kalitelelri maxsun ve asus. Ama asus haliyle diğerlerinden pahalı.

Bu iki anakrtta diğer anakrtlarda olmayan bi özellik de bizim pcb dediğimiz, anakrtın tabla kısmı. Her iki anakrtta bu pcb ,8 kat yani 8 layer. diğer hepsi 6 kat.

Maxunu alabilirsin Ama dediğim gibi içinde en ufak bi kuşku varsa ,2-3 daha ver bunu al,geç..Bu da taş gibi bi anakrt.VRM yapısı olarak.Hazır ,antenine kadarda, wifi 6E si de var.Adaptör,anten vs. masrafında olmaz.

anuki04

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
1
ModArt Kredi
0
Yukardaki tüm yazılan anakrtlar içinde en kalitelelri maxsun ve asus. Ama asus haliyle diğerlerinden pahalı.

Bu iki anakrtta diğer anakrtlarda olmayan bi özellik de bizim pcb dediğimiz, anakrtın tabla kısmı. Her iki anakrtta bu pcb ,8 kat yani 8 layer. diğer hepsi 6 kat.

Maxunu alabilirsin Ama dediğim gibi içinde en ufak bi kuşku varsa ,2-3 daha ver bunu al,geç..Bu da taş gibi bi anakrt.VRM yapısı olarak.Hazır ,antenine kadarda, wifi 6E si de var.Adaptör,anten vs. masrafında olmaz.

O halde alacaklarım bunlar oluyor.

İşlemci:

Anakart:

Ekran Kartı:

Ram:

Soğutucu:

Sizin yolunuzdan gidiyorum en son dediğiniz Gigabyte B850M anakartını alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Çevrim içi üyeler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.