Faizler %680 civarındaydı, sanırsam 13 adet banka batmıştı ve belediyeler çöp bile toplayamıyordu, o mu daha kötü bu mu?
Şu sözü hatırlatayim; "Biz hapishanede hasta yatan PKK'lıya da gittik, YPG'ye de gittik, DAEŞ'e de gittik." "Ben Erdoğan'a teröristlerle iş birliği yaptım diyorsam bir bildiğim var herhalde!"
Doğru yol ne CHP mi?
Tamam bekliyorum fakat spora başlıyorum şu anda o yüzden şuan görmeyebilirim. Geç cevap verirsem kusura bakmayın.
Ekonomik kriz konusunda dediğim gibi o zamanın ile bu zamanın parası farklı. AYnı olsaydı dediğiniz doğru idi ama farklı olduğu için o zamanda ki yaşanan olaylar, bu zamanda ki krizin daha yüksek olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bunu hem araştırmalarıma dayanarak hemde çevremin ve özellikle aile fertlerime sorduğumda öğrendim.
Bende size "Hizbullah bana göre bir terör örgütü değil" sözünü hatırlatayım.
Doğru yol CHP de değil ancak başka seçeneğimiz yok. Diğer adaylar kazanabilecek durumda değil. AKP'de ülkeyi uçuruma sürükledi. Bu yüzde diyoruz ki CHP gelsin bi görelim nasıl olacak? Adamlar yıllardır yönetmediler, yönetim şeklini görmeden boş yere yargılıyoruz belki daha iyi yönetecekler belki daha da batacak bunu bilemeyiz. Ancak şunu çok net biliyoruz ki CHP'yi seçersek yanlışlarında sonraki seçimde kapıya koyarız. Ancak yine AKP gelirse artık o koltuktan bidaha kalkmaz bu son şansımız. Hatta Hüdaparın dediklerini uygularlarsa vay halimize seçim meçimde kalmaz. Adamlar anayasanın ilk 4 maddesini tartışmaya açalım diyor.
Sözün özü, CHP gelsin bi bakalım değişiklik iyidir, bakalım nasıl olacak? Eğer kötüye gelirse sonraki seçimle yollarız. Ama AKP'yi seçersek yollamamız imkansız.
Sıkıntı yok önemli değil.