Oy kullanamayacak olanlar siyaset yapmasın YAHU🤣
Hüda Par terörist veya destekçisi değil. Doğudaki olaylarda da PKK'ya karşı şehitler de verdi. Muharrem şu 4 köşeye de ayrı dans eden değil mi🤣🤣Hüdanın giriş şekli🤣🤣🤣
Muharrem İnce ve Sinan Ogan var
Ama oy kullanma yaşı 18
Boşa anlatmaya gerek yok
Türk kelimesinin anayasadan silinmesini, anayasanın ilk 4 maddesinin tartışmaya açılmasını isteyen, Hizbullah terör örgütünü "Terör örgütü olarak görmüyorum" diyen Hüda par genel başkanı mı terörist destekçisi değil? Azıcık araştıran zaten biliyor o partinin Hizbullah'ın siyasi uzantısı olduğunu. Part yöneticilerin neredeyse hepsi eskiden tutuklu olan Hizbullah ile bağı olan kişiler. Yahu bu kadarda takım tutar gibi parti tutmayın azıcık beyin denen aleti kullanın gözünüzü açın rica ediyorum sizden.Hüda Par terörist veya destekçisi değil.
Senin emniyet müdürünü kim öldürdü sen ne diyon oğlum ampute olmyın ya şaka gibi hüdayı savundu türklüğü tartısan birini harbi savundu adam ya , dua et küfür etmiyorumHüda Par terörist veya destekçisi değil. Doğudaki olaylarda da PKK'ya karşı şehitler de verdi. Muharrem şu 4 köşeye de ayrı dans eden değil mi🤣🤣
Hizbullah'tan bir çok tane var. Bahsettiği Kürt Hizbullahı. Bu Hizbullah da PKK'ya karşı devletle birlikte savaşan ve çok şehit veren, derin devletle bir çok ilişkisi olan örgüttür ve devletçidir.Türk kelimesinin anayasadan silinmesini, anayasanın ilk 4 maddesinin tartışmaya açılmasını isteyen, Hizbullah terör örgütünü "Terör örgütü olarak görmüyorum" diyen Hüda par genel başkanı mı terörist destekçisi değil? Azıcık araştıran zaten biliyor o partinin Hizbullah'ın siyasi uzantısı olduğunu. Part yöneticilerin neredeyse hepsi eskiden tutuklu olan Hizbullah ile bağı olan kişiler. Yahu bu kadarda takım tutar gibi parti tutmayın azıcık beyin denen aleti kullanın gözünüzü açın rica ediyorum sizden.
Ekmek 50TL olursa öyle bir ekonomik krizde iflas ederiz, bağımsızlığımız gider Suriye gibi oluruz biliyorsun değil mi? Bırak AKP'yi Türkiye kalmaz.Yahu PKK yandaşı desteklemek yerine ekmek 50TL olsa yine de AKP'yi desteklerdim.
Allahım bu arkadaşın beyninin sol tarafını da kullanmayı nasip et halen savunuyor ataların seni görse nyssHizbullah'tan bir çok tane var. Bahsettiği Kürt Hizbullahı. Bu Hizbullah da PKK'ya karşı devletle birlikte savaşan ve çok şehit veren, derin devletle bir çok ilişkisi olan örgüttür ve devletçidir.
Türk kelimesinin silinmesini değil, Kürtlerin de eklenmesini istiyor. Fakat yine de bana kaynak atarsanız okuyacağım.
Zamanında battı ya 2000'li yıllarda o zaman niye hala varız?Ekmek 50TL olursa öyle bir ekonomik krizde iflas ederiz, bağımsızlığımız gider Suriye gibi oluruz biliyorsun değil mi? Bırak AKP'yi Türkiye kalmaz.
Hizbullah terör örgütüdür aynı PKK gibi. O kadar. Yok şusu var busu var yok öyle bişey yalan dolan şeylere inanmayın.Hizbullah'tan bir çok tane var. Bahsettiği Kürt Hizbullahı. Bu Hizbullah da PKK'ya karşı devletle birlikte savaşan ve çok şehit veren, derin devletle bir çok ilişkisi olan örgüttür ve devletçidir.
Türk kelimesinin silinmesini değil, Kürtlerin de eklenmesini istiyor. Fakat yine de bana kaynak atarsanız okuyacağım.
Lütfen kaynak atar mısın bunları incelemek istiyorum.Hizbullah terör örgütüdür aynı PKK gibi. O kadar. Yok şusu var busu var yok öyle bişey yalan dolan şeylere inanmayın.
Türk kelimesinin silinmesi gerektiği (sebep olarak da ırkçılık gibi bir şey yazıyordu), eyalet sisteminin ve anayasanın ilk 4 maddesinin tartışılmaya açılması gerektiği gibi bir sürü tüy ürpertici maddeler parti programında yazmaktadır.
Şuan cumhuriyet tarihinin en kötü ekonomik krizindeyiz. O 2000 deki kriz şu ankinden daha düşük bi krizdi. Paradan 6 sıfır atıldığı için şuan daha kötü bir krizde oluyoruz.Zamanında battı ya 2000'li yıllarda o zaman niye hala varız?
PKK terör örgütü dedi bu arada. Ayrıca HDP 6lı masada değil başka bir ittifakta, ek olarak HDP'ye hiçbir bakanlık verilmeyeceğini 6lı masa açıkladı ama AKP Hüdapara bakanlık sözü verdi.Yahu ne kadar garipsiniz. Bu ülkeye bir yararı olmayan ve PKK'ya terör örgütü diyemeyen kişileri destekleyene laf yok ama AKP'ye var.
Lütfen kaynak atar mısın bunları incelemek istiyorum.
Konuyu kapatmasını bende bilirim 1 dakikamı almaz ancak maalesef ki beyini yıkanmış arkadaşı bir umut doğru yola sokmaya çalışıyorum.Berkin AYRAL konuyu kapatabilirmisin Allah'tan 18 yaşından küçükler oy kullanmıyor
Bence IQ testi de yapılması lazım
Toxiclik yapmak istemiyorum
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.