Tasarımı hoşuma gitmiyor onun.aynı paraya nova pro wireless var neden arctis bakıyosun
ben de 9 bakıyodum nova fiyatı dusunce bunu aldım kafa da duruşu çok iyi ve anc çok başarılı daha önce arctis 3 kullanıyodum arctis pronun 9 dan tek farkı ses kalitesi ama bu kalite için 2.5 fazla ödemezdimTasarımı hoşuma gitmiyor onun.
Lütfen yapma Steel Series Arctis Pro Hi Res + Game Dac var hassas kullanıp 1 defa yere düşürmemiş olmama rağmen kırıldı ve RMA olmuyor.Arctis 9 düşünüyordum ama gezinirken bunu gördüm. 2-2.5 daha koymaya değer mi?
Link Removed
Kulaklığın kafa üstü tarafıyla birleştiği yerler kafana otururken genişliyor ve sürekli plastiği zorluyor 1 sene demeden kırılıyor ve 1.5 senede kırıklar ilerliyor plastiğe sürekli baskı yapıyor kafanda iken.. Yerinde olsam open back veya ses sıkıntın varsa closed back hi fi bir kulaklık tercih ederim hinge tasarımı rezil olmayan türden ..Lütfen yapma Steel Series Arctis Pro Hi Res + Game Dac var hassas kullanıp 1 defa yere düşürmemiş olmama rağmen kırıldı ve RMA olmuyor.
Lütfen yapma Steel Series Arctis Pro Hi Res + Game Dac var hassas kullanıp 1 defa yere düşürmemiş olmama rağmen kırıldı ve RMA olmuyor.
Hocam benim bütün ekipmanlarım Steelseries ve gayet memnunum. Ondan dolayı kulaklığı da Steelseries almak istiyorum. Bir keresinde Rival 650 Wireless mousem bozulmuştu, İtopya'ya götürdüm (1 ay falan sürdü) yenisiyle değişim yaptılar.Hyprex cloud 2 wireless al dahada bulaşma.
1.85 boyda orta büyüklükte bir kafaya sahip olmama rağmen kulaklık kulağıma küçük geldi kullanırkende her zaman kulağıma baskı yapıyordu ve kızartıyordu sıcaklık olarak bir sıkıntı yoktu ama baskı uyguladığından dolayı 1 saatten uzun süre kullandığımda kulağım kızarıyordu. (kulaklarım küçük ve kepçe değil.)40mm sürücüleri olduğundan kulak içi yapısıda küçük Razer Kraken V.2 kullanıyordum çoook uzun zaman önce tam geliyordu mesela...Hocam benim bütün ekipmanlarım Steelseries ve gayet memnunum. Ondan dolayı kulaklığı da Steelseries almak istiyorum. Bir keresinde Rival 650 Wireless mousem bozulmuştu, İtopya'ya götürdüm (1 ay falan sürdü) yenisiyle değişim yaptılar.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.