- Konular
- 18
Temel havacılık kitabını al. Diğerine sonra geçersin. Temel önemlidir.Herkese merhabalar ben bu 2 kitabın arasında kaldım da sizce hangisini alsam daha iyidir?
Sanırım ikisi de aynı şeyleri içeriyor ama buraya da sorayım dedim birazdan alacağım sanırımTemel havacılık kitabını al. Diğerine sonra geçersin. Temel önemlidir.
Biri temel bilgi diğeri temel ucak bakımı diyor. Yani içerik bence farklı.Sanırım ikisi de aynı şeyleri içeriyor ama buraya da sorayım dedim birazdan alacağım sanırım
en iyisi temel havacılık kitabını alayım daha iyi olacak gibi duruyor kitap gelince inceleme tadında konu da yapabilirimBiri temel bilgi diğeri temel ucak bakımı diyor. Yani içerik bence farklı.
Abi bu arada bu site güvenilir midir ?Biri temel bilgi diğeri temel ucak bakımı diyor. Yani içerik bence farklı.
Kitap sepeti yılların sitesin benimde çok alışveriş yapmışlığım var sıkıntı yaşamadım hiç.Abi bu arada bu site güvenilir midir ?
Tamamdır abi çok teşekkür ederim alacağım.Kitap sepeti yılların sitesin benimde çok alışveriş yapmışlığım var sıkıntı yaşamadım hiç.
abi böyle diyor ama kargo parasını da alırken kesti ve ürünün parasını da karttan kesti anlamadım gitti (kapıda ödeme var yazıyor onu anlamadım)Kitap sepeti yılların sitesin benimde çok alışveriş yapmışlığım var sıkıntı yaşamadım hiç.