MONİTÖR ; Lenovo G24-20 23.8" 0.5ms 165 Hz (HDMI+Display) AMD FreeSync Premium IPS Panel WLED Gaming Monitör 66CFGAC1TK -
KLAVYE ; Redragon Kumara K552-2 Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Oyuncu Mekanik Klavye Kırmızı Switch (Red Swıtch)
MOUSE ; Hyperx Pulsefire Haste Rgb Hmsh1-A-Bk/g Mouse - Siyah
KULAKLIK ;Gamepower Fujin Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık
KAMERA ; Logitech C270 HD 720p Mikrofonlu Web Kamerası - Siyah
OYUNCU KOLTUK ; xDrive Akdeniz Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah
OYUNCU MASASI ; Milenyum Profosyonel Oyuncu Masası Kırmızı
KASA ;
HAQQuS - GEN 2 / RYZEN 5 5600X/ RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3400 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI ( normali sistemin kendisi düşüktü ben işlemciyi ve ram kalitesini yükselttim )
Ürünlerin hepsinin kutu fatura garanti mevcuttur.
Koltukta ya da öbür ürünlerde herhangi darbe yırtık çatlama kırılma gibi birşey yoktur.
Arkadaşlar sistemin bugün gün itibariyle toplam maliyeti 28.100₺
Sistemi yaklaşık 2 aydır bende hepsi sıfır alındı satmamım sebebi işe başladım artık bilgisiyarla vakit geçiremiyorum
KLAVYE ; Redragon Kumara K552-2 Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Oyuncu Mekanik Klavye Kırmızı Switch (Red Swıtch)
MOUSE ; Hyperx Pulsefire Haste Rgb Hmsh1-A-Bk/g Mouse - Siyah
KULAKLIK ;Gamepower Fujin Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık
KAMERA ; Logitech C270 HD 720p Mikrofonlu Web Kamerası - Siyah
OYUNCU KOLTUK ; xDrive Akdeniz Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah
OYUNCU MASASI ; Milenyum Profosyonel Oyuncu Masası Kırmızı
KASA ;
HAQQuS - GEN 2 / RYZEN 5 5600X/ RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3400 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI ( normali sistemin kendisi düşüktü ben işlemciyi ve ram kalitesini yükselttim )
Ürünlerin hepsinin kutu fatura garanti mevcuttur.
Koltukta ya da öbür ürünlerde herhangi darbe yırtık çatlama kırılma gibi birşey yoktur.
Arkadaşlar sistemin bugün gün itibariyle toplam maliyeti 28.100₺
Sistemi yaklaşık 2 aydır bende hepsi sıfır alındı satmamım sebebi işe başladım artık bilgisiyarla vakit geçiremiyorum