Üst segment kesin çıkacaksa o kadar bekledim daha da beklerim sorun yok benim içinSağlık olsun kral bişey olmaz sıkı takipçilerin alır işte 😃 dediğin gibi ihtiyacı olan başka sistemler de alabilir

Üst segment kesin çıkacaksa o kadar bekledim daha da beklerim sorun yok benim içinSağlık olsun kral bişey olmaz sıkı takipçilerin alır işte 😃 dediğin gibi ihtiyacı olan başka sistemler de alabilir
Giriş seviye iptal oldu çünkü o çıkacakdiİptal olan sistem yüksek bütçeli olanmıydı yoksa hepsi topluca mı satılacak bir de örnek olarak yaklaşık 1 hafta gibi bir süre verme şansın da mı yok abi
Orta seviye ile ilgili parçalar tahmini olarak nedir bir tahmininiz var mı ve ne zaman çıkacakGiriş seviye iptal oldu çünkü o çıkacakdi
Sistemler diye genel kavram kullanmamış dediğiniz anlaşılıyor yazılandan doğru amaGiriş seviye iptal oldu çünkü o çıkacakdi
Henüz bişe belli değil ne tarih nede parça tahminiOrta seviye ile ilgili parçalar tahmini olarak nedir bir tahmininiz var mı ve ne zaman çıkacak
Açıklar kendisi de zaten diğerleri için de zaten belli değil di geleceği tarihSistemler diye genel kavram kullanmamış dediğiniz anlaşılıyor yazılandan doğru amaModArt Levon ‘un aydinlatmasi daha sağlıklı olacak çoğu kişi herseyin iptal olduğunu anladı 😊
şaka şaka![]()
bu yorumu atmayı çok isterdimiyiki beklememişim
kesin çıkacağını bilsek beklemek problem değilBu zamana kadar bekleyebilen arkadaş biraz daha beklese canı çıkmaz heralde.
Ayrıca kimseye zorla bekleyin demedik.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.