Arka panelden bağlantıları kontrol edin. Kontrolcü olması lazım. Molex Kablosunu kontrol et.Merhaba kolay gelsin arkadaşlar sistemim bugün geldi ve kurdum açtım sistemi ama kasadaki fanlar ve led çalışmadı sebebi ne olabilir?
Kasa Modeli: VENTO VG15FE RGB
Arka panelden bağlantıları kontrol edin. Kontrolcü olması lazım. Molex Kablosunu kontrol et.Merhaba kolay gelsin arkadaşlar sistemim bugün geldi ve kurdum açtım sistemi ama kasadaki fanlar ve led çalışmadı sebebi ne olabilir?
Kasa Modeli: VENTO VG15FE RGB
maalesef o kadar anlamıyorumArka panelden bağlantıları kontrol edin. Kontrolcü olması lazım.
bu olabilirmiArka panelden bağlantıları kontrol edin. Kontrolcü olması lazım.
Hayır. Bunun fan ile alakası yok. Cam paneli değil de arka paneli açıp gösterirseniz daha iyi olur.bu olabilirmi
Tamam birazdan size onuda atarımHayır. Bunun fan ile alakası yok. Cam paneli değil de arka paneli açıp gösterirseniz daha iyi olur.
Hal oldu usta teşekkürlerHayır. Bunun fan ile alakası yok. Cam paneli değil de arka paneli açıp gösterirseniz daha iyi olur.
Nasıl yaptığınızı söylerseniz ileride bu konuya aynı sorunla gelecek olan kişilere de fayda sağlamış olursunuz.Hal oldu usta teşekkürler
Molex takılı mı değilmiş. Neymiş sorun.Hal oldu usta teşekkürler
Molex takılı değilMolex takılı mı değilmiş. Neymiş sorun.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.