Evet ne alınır
Reçineli el yapımı kolyeler güzel duruyor bence, alınabilir.Evet ne alınır
Evden atılınca gelen pişmanlık hissiyle karışık elde çiçekle eve gidiş hadisesi...Hiç bir şey almayın. Burjuvalığa yönelip kapitalizmi yüceltmeye gerek yok .Ben benim eşime 7 yıllık evli olamam rağmen hiç sevgililer günü hediyesi almadım Nokta 😁
Çaktırma çaktırmaaaa 😂😂😂Evden atılınca gelen pişmanlık hissiyle karışık elde çiçekle eve gidiş hadisesi...
Klasik ama her zaman iş görür kar küresiEvet ne alınır
Amerika'nın yatacak yeri yok valla kafamıza taş düşse Amerika başımız da olanlar der eyyyyy Amerika böyle bir zihniyet yok ya insanlar o günde kendilerini değerli hissediyorlar sevdiklerinden hediye alınca bunlar bunun için yapılıyor bir isim adı altında veyahut sınıfa tabi tutulmuyor sonuç:insanın sevenin olduğunu yanında olduğunu bilmesiAmerika'nın oyunları bunlar doğum günü sevgililer günü babalar günü kapitalist düzene ayak uydurmayin en güzel hediye seni seviyorum Demektir
Ne alakası var kardeşim ben anneler gününde anneme bişey yapmak veya almak zorunda mıyım ben öyle günlere inanmıyorum hatta doğum gününe bile biz kutlamayiz ne yılbaşı ne doğum günü sevgililer günü vs bunların diğer günlerden farkı yok benim gözümde değerli insan her zaman değerlidir istediğin an hissettiğin an anarsin onu ben böyle düşünüyorumAmerika'nın yatacak yeri yok valla kafamıza taş düşse Amerika başımız da olanlar der eyyyyy Amerika böyle bir zihniyet yok ya insanlar o günde kendilerini değerli hissediyorlar sevdiklerinden hediye alınca bunlar bunun için yapılıyor bir isim adı altında veyahut sınıfa tabi tutulmuyor sonuç:insanın sevenin olduğunu yanında olduğunu bilmesi
Ben bunları sınıflandırmadım sadece doğum günü ve sevgililer günü için dedim kardeşim yılbaşı kutlamam öyle bir şey var ki her yılbaşı eksiksiz bir akrabam ölüyor(dedem,büyük dedem,büyük büyük dedem,halam en son ) bunları önemseyen insanlar var saygı duyulması lazım şimdi senin doğum günün olsa arkadaşların kutlasa sen onları kini kutlamıcan mı kutlucaksın istediğin zamanda yapabilirsin ama bu günlere özen gösteren takıntı haline getirmiş olanlarda var beklenti içinde olanlar var kuru kuru seni seviyorum neNe alakası var kardeşim ben anneler gününde anneme bişey yapmak veya almak zorunda mıyım ben öyle günlere inanmıyorum hatta doğum gününe bile biz kutlamayiz ne yılbaşı ne doğum günü sevgililer günü vs bunların diğer günlerden farkı yok benim gözümde değerli insan her zaman değerlidir istediğin an hissettiğin an anarsin onu ben böyle düşünüyorum
20 gün varKaç gün var?
20 gün var
Büyük pembe ayıcık almayı düşünüyorum ya sizin dediğiniz mantıklı ama benim yazım biraz arapça biraz Latince Ye kaçıyor🤣Kendisine özel bir günlük yazabilirsiniz. Güzel bir defter alın öncelikle
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.