Hangi testi istiyorsunuzDediğim test onlar değil.
Hangi testi istiyorsunuzDediğim test onlar değil.
UKT testi. O henüz gerçekleştirilmedi.Hangi testi istiyorsunuz
Yani SSD alsam UKT bakmam şahsen zaten birşey olsa 5 yıl garantisi var eya samsung ürününde UKT ye bakan kaç kişi vardır ürettiği ürünleri herkes kullanıyorUKT testi. O henüz gerçekleştirilmedi.
Herhangi bir donanımda markaya bakılmaksızın teste tabii tutulmalıdır. Modelden modele sıkıntılar çıkabilir.Yani SSD alsam UKT bakmam şahsen zaten birşey olsa 5 yıl garantisi var eya samsung ürününde UKT ye bakan kaç kişi vardır ürettiği ürünleri herkes kullanıyor
Oyun için sistem topluyorumHangi iş için kullanacaksınız ?
Bu kadar üst seviye ve muhtemelen hiçbir oyunun tam verim ile kullanamayacağı donanımları almana gerek yok 970 evo bile fazlaOyun için sistem topluyorum
Biliyorum farkındayım az çok bilgim var fakat ilerde ne olur bilinmez iş içinde kullanabilirim belki ve bütçemde müsaitken ileriye yönelik bir model tercih etmek istedim. Bu arada teşekkür ederim düşüncen içinBu kadar üst seviye ve muhtemelen hiçbir oyunun tam verim ile kullanamayacağı donanımları almana gerek yok 970 evo bile fazla
Hocam aldınız mı nasıl memnun musunuzBende youtube da testlerine vs biraz baktım araştırdım hoşuma gitti almışken böyle birşey olsun istedim yinede sorayım belki göremediğim birşey olmuştur diye siparişide verdim gelsin bakalım
Aldım hocam 2-3 gün anca kullanabildim depremden dolayı. Herhangi bir sorun yaşamadım 2-3 gün içerisinde değerler ve sıcaklık gayet iyiydi.Hocam aldınız mı nasıl memnun musunuz
990 pro alınır ya yazma okuma olsun ve pc express 4.0 özelliği olsun baya iyi tavsiyedirSamsung'un yeni SSD leri stoklara gelmiş. Bende bu ürünü almayı düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlar var mı önerir misiniz ?
990 pro alınır ya yazma okuma olsun ve pc express 4.0 özelliği olsun baya iyi tavsiyedir
Firmware güncellemesi ile çözüldü.Ani sağlık kaybı ve dengesizlik gibi sorunları mevcut. 990 Pro yerine Fury Renegade öneririm.
Şuan herhangi bir sorun yok sanırım yeni aldım bir şey yapmaya gerek var mı firmware filanFirmware güncellemesi ile çözüldü.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.