Aklında bulunsun yinede kwh 1.40 try onuda geçtim akustik anlamda Corsiar h150 95 dereceyi görünce rahat bırakmaz herhaldeHenüz kasa şu modda. Moda girip kurulmayı bekliyorlar.
Aklında bulunsun yinede kwh 1.40 try onuda geçtim akustik anlamda Corsiar h150 95 dereceyi görünce rahat bırakmaz herhaldeHenüz kasa şu modda. Moda girip kurulmayı bekliyorlar.
Hikayesi ne :? RMA e mi yolladın birşeyleriFanları da Corsair aracılığıyla ücretsiz temin ettim. STONKSSS!
Nasıl yaniFanları da Corsair aracılığıyla ücretsiz temin ettim. STONKSSS!
Geçen sene ki sistemimde gene H150i Elite Capellix kullanmıştım. Fanlarında ses var diye RMA talebi açmıştım. Fanları gönder dediler. O sırada vaktim olmayınca yollayamadım. Sonra 2 ay geçti ve bir mail. Tarafınıza fanları gönderdik ve takip numarası bu diye.Nasıl yani
Şey şey bu nasıl ya nasıl ya Tamam Corsair değildi ama SteelSeries e RMA talebi attım SteelSeries Arctis Pro Hi Res kronik kırılma sorunu ile alakalı üzgünüz Türkiyede RMA yapamıyoruz satın aldığınız yer olarak belirttiğiniz Amazon ile iletişime geçin dediler Amazona mail attım aradım konuştum Steel Series ile konuşup RMA talep etmelerini sağlayın bilgisi verdiler ben Steel Series ile konuştum Türkiye de RMA yapamıyoruz diye aynı geri dönüşü yaptılar tabi bu sırada bazıları mesajına cevap vermiyince 3 tane ml serisi fan mı gönderiyorlar vay be vay beGeçen sene ki sistemimde gene H150i Elite Capellix kullanmıştım. Fanlarında ses var diye RMA talebi açmıştım. Fanları gönder dediler. O sırada vaktim olmayınca yollayamadım. Sonra 2 ay geçti ve bir mail. Tarafınıza fanları gönderdik ve takip numarası bu diye.
Aynen öyle oldu. Daha önce de 4000x hatasını yapmış birisi olarak. 4000D airflow ön panelini ücretsiz temin ettirmiştim. Ancak şu an Corsair de TR RMA yapamıyoruz diyormuş.Şey şey bu nasıl ya nasıl ya Tamam Corsair değildi ama SteelSeries e RMA talebi attım SteelSeries Arctis Pro Hi Res kronik kırılma sorunu ile alakalı üzgünüz Türkiyede RMA yapamıyoruz satın aldığınız yer olarak belirttiğiniz Amazon ile iletişime geçin dediler Amazona mail attım aradım konuştum Steel Series ile konuşup RMA talep etmelerini sağlayın bilgisi verdiler ben Steel Series ile konuştum Türkiye de RMA yapamıyoruz diye aynı geri dönüşü yaptılar tabi bu sırada bazıları mesajına cevap vermiyince 3 tane ml serisi fan mı gönderiyorlar vay be vay be
Sırf şunun yüzünden gidip Corsair kulaklık alıcam yalnız bukibuks sen ürünü nereden aldın ? ve Türkiye Corsair gibi bir yer mi cevap verdi yoksa ürünü Amazon.de den falan mı getirtirmiştin de Corsair ın yurt dışı RMA ekibiyle görüştün ? bu Steel Series in yaptığı olaydan sonra baya kafam karıştı.Şey şey bu nasıl ya nasıl ya Tamam Corsair değildi ama SteelSeries e RMA talebi attım SteelSeries Arctis Pro Hi Res kronik kırılma sorunu ile alakalı üzgünüz Türkiyede RMA yapamıyoruz satın aldığınız yer olarak belirttiğiniz Amazon ile iletişime geçin dediler Amazona mail attım aradım konuştum Steel Series ile konuşup RMA talep etmelerini sağlayın bilgisi verdiler ben Steel Series ile konuştum Türkiye de RMA yapamıyoruz diye aynı geri dönüşü yaptılar tabi bu sırada bazıları mesajına cevap vermiyince 3 tane ml serisi fan mı gönderiyorlar vay be vay be
😄😄 çok iyi sistem. Corsair adamdırGeçen sene ki sistemimde gene H150i Elite Capellix kullanmıştım. Fanlarında ses var diye RMA talebi açmıştım. Fanları gönder dediler. O sırada vaktim olmayınca yollayamadım. Sonra 2 ay geçti ve bir mail. Tarafınıza fanları gönderdik ve takip numarası bu diye.
Ya bunun birşeyini çıkarttı bazı kişiler şimdi dolandırıcı demek istemiyorum ama Vatana Mediamarkta gidip Logitech ürünlerin fotoğrafıyla ürün kodlarıyla yok direksiyon bozuldu yok mouse ara sıra gidip geliyor diye supporta ticket açıp sülalecek evine direksiyon seti gönderttirip bunu sahibinden.com da kullanılmamış set olarak satan galiba insan olan kişiler olunca...Aynen öyle oldu. Daha önce de 4000x hatasını yapmış birisi olarak. 4000D airflow ön panelini ücretsiz temin ettirmiştim. Ancak şu an Corsair de TR RMA yapamıyoruz diyormuş.
Bu konuda komik bir hikayem var. Logitech z211 hoparlörüm vardı. Subwoofer kısmının altında bas vuran kısmı yeğenim yamulttu diye yazmıştım. Bana z213 yollayalım dediler. Dedim sadece çözüm bulsak vs. Dediler z213 de kalmamış z207 yollayalım dediler. En son 2 mail birden geldi hem z213 hem z207 geldi. Dedim böyle böyle. Sorun yok sizde kalabilir demişlerdi.Ya bunun birşeyini çıkarttı bazı kişiler şimdi dolandırıcı demek istemiyorum ama Vatana Mediamarkta gidip Logitech ürünlerin fotoğrafıyla ürün kodlarıyla yok direksiyon bozuldu yok mouse ara sıra gidip geliyor diye supporta ticket açıp sülalecek evine direksiyon seti gönderttirip bunu sahibinden.com da kullanılmamış set olarak satan galiba insan olan kişiler olunca...
Vay be.Bu konuda komik bir hikayem var. Logitech z211 hoparlörüm vardı. Subwoofer kısmının altında bas vuran kısmı yeğenim yamulttu diye yazmıştım. Bana z213 yollayalım dediler. Dedim sadece çözüm bulsak vs. Dediler z213 de kalmamış z207 yollayalım dediler. En son 2 mail birden geldi hem z213 hem z207 geldi. Dedim böyle böyle. Sorun yok sizde kalabilir demişlerdi.
SS arctis 5 kulaklığımın garantisi yeni bitti. Cızırtı ve mikrofonda sorun vardı. SS e maill attım tamir yapılabiliyormu ücretli olarak diye. Adamların müşteri memnuniyeti kapsamında ücretsiz onarım yapalım demelerini bekliyordum hiç değilse makul bir fiyattan onarırlar diyordum. Bana 1.600₺ onarma fiyatı verdiler. O sıra itopyada 1700₺ idi. Bende aynı şekilde yazdım cevap bile vermediler. SS ürünleri ne kadar kaliteli olursa olsun bir daha asla bulaşmam. Sizede tavsiye etmem.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.