Rica ederim PC ile ilgili herhangi bir sorun olursa memnuniyetle cevaplayabiliriz beni etiketlemeniz yeterli 😊Çok sağol hocam ilgin için
Rica ederim PC ile ilgili herhangi bir sorun olursa memnuniyetle cevaplayabiliriz beni etiketlemeniz yeterli 😊Çok sağol hocam ilgin için
ilerizakalı alıyorum ne demekMaksimum bütçem 16K kadar. Bunları toplayabildim hocam. Fiyatlar uçmuş gitmiş sıfır alınacak gibi değil
Üstün ve ileri zekalı arkadaş ben o cümlede marketing ile ilgili bir şey sormuş muyum? O cümleden sen "bütçem bu kadar sizce daha iyisini toplayabilir miyim" düşüncesini çıkarttıysan o senin mental sorunun
Ya Özgür kardeş sen ne değişik birşeymişsin ya! Başlıkta bile Ryzen 7 3700X RTX 2070 Sistem Uyumluluğu yazıyor ve hala mental sorununla yorumlar yazıyorsun çözemedim ben seni. Neyse daha cevap yazmayacağım sana oksijen kaybısın bu dünyayailerizakalı alıyorum ne demek
misal işlemci aldım , anakart aldım desen tamam bir şey belirtmemişin bütçe sormamız gayet normal
Ya Özgür kardeş sen ne değişik birşeymişsin ya! Başlıkta bile Ryzen 7 3700X RTX 2070 Sistem Uyumluluğu yazıyor ve hala mental sorununla yorumlar yazıyorsun çözemedim ben seni. Neyse daha cevap yazmayacağım sana oksijen kaybısın bu dünyaya
cevap almışsınız zaten ya hani aynısını neden yazıyım sen çok zekisin kardeşSistemde bir sorun yok gibi görünüyor. Tabii donanımların genel durumunu da hesaba katmak lazım. Maksimum bütçeniz nedir?
2. el aldım 5000 TL'ye mal oldu bana. Sıfırı uçmuş gitmişekran kartı fiyatı nedir
knk sadece meraktan sordum sistemde sorun yoktu yazıldı da , sonra hepimize attın bu ne biçim forum dedin sana yardımcı olmak içindiİlk kurşunu sen attın ama nedense bilmiyorum içimden barışmak geldi. Kimseyle kötü olmak istemem. Zeytin dalı uzatıyorum Şizofren00
2. el aldım 5000 TL'ye mal oldu bana. Sıfırı uçmuş gitmiş
Valla o gün moralim de bozuktu kanka o zamanıma denk geldi herhalde. Şimdi baktım da gerçekten gereksiz ters yapmışım. Neyse en sağlam bağlar kavgayla başlarmışknk sadece meraktan sordum sistemde sorun yoktu yazıldı da , sonra hepimize attın bu ne biçim forum dedin sana yardımcı olmak içindi
Baktım da 10K'dan aşağı yok biraz zorlar beni. İşlemciyi, ekran kartını aldım. Diğer parçalar da Pazartesi kargoya verilecek işte Salı gibi gelir elime. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ya 2. el aldım ondan biraz korkuyorumSistem kaliteli
İleri tarihlerde ekran kartını değiştirebilirsin
temiz bir rtx3070ti bulursan güzel olur
İnşallah çıkmaz hocamBaktım da 10K'dan aşağı yok biraz zorlar beni. İşlemciyi, ekran kartını aldım. Diğer parçalar da Pazartesi kargoya verilecek işte Salı gibi gelir elime. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ya 2. el aldım ondan biraz korkuyorum
İnşallah çıkmaz hocam bir sorun bakalım heyecanla bekliyorum. Elimdeki 2008 çıkış tarihli taş devrinden kalan bilgisayardan sonra bu ilk topladığım sistem. İnşallah üzülmeyizİnşallah çıkmaz hocam
bende 2.el toplamayı düşünüyordum taaki
şikayetlere baktıktan sonra vazgeçtim
aldıktan 1 hafta sonra ekran kartı bozulması , aldığın işlemcinin yüzeyi çizik ve pinleri kopuk olması , tamir görmüş anakart mı dersin
daha fazla korkutmuş olabilirim İnşallah çıkmaz diyelim
Olmadı bu abi küstüm🤣Yani modlar ikinize de uyarı verdi ve bence haklılarda itiraz etmeyin.
Yok olmaz diğer arkadaşa ayıp olur ama senin eski bir uyarını sildim şimdi. Bak 3. olmuş hemde haa 🤣Olmadı bu abi küstüm🤣
uyarı affı talep ediyorum🤣
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.