İşlemci ağırlıklı oyunlarda 2K çözünürlükte de darboğaz olacaktır.3080 de darboğaz mı olur
İşlemci ağırlıklı oyunlarda 2K çözünürlükte de darboğaz olacaktır.3080 de darboğaz mı olur
2k da çok sorun olacağını düşünmüyorum3080 de darboğaz mı olur
O kart için minimum Ryzen 5600x gerekli onunla bile birazcık drop yaşarsın.3080 de darboğaz mı olur
R5 5600 ve R5 5600X arasındaki fark 200 MHz frekanstır sadece. OC yapılarak R5 5600 daha iyi hale gelebilir. İyi silikon kalitesinde 4.7 Ghz frekansta ve 1.1V'ta stabil çalışıyor.O kart için minimum Ryzen 5600x gerekli onunla bile birazcık drop yaşarsın.
1080p için evet. Çoğu oyunda tam verim alamazsınız. Birkaç küçük oc yapayım desen 360mm sıvı soğutucu lazım oluyor.3080 de darboğaz mı olur
240 veya kule yeterlı olur360mm sıvı soğutucu lazım oluyor.
Link Removed1080p için evet. Çoğu oyunda tam verim alamazsınız. Birkaç küçük oc yapayım desen 360mm sıvı soğutucu lazım oluyor.
iyi silikon kalitesinde derken ne demek istedin hocamR5 5600 ve R5 5600X arasındaki fark 200 MHz frekanstır sadece. OC yapılarak R5 5600 daha iyi hale gelebilir. İyi silikon kalitesinde 4.7 Ghz frekansta ve 1.1V'ta stabil çalışıyor.
Bu gereksiz olur aslında. Yeni mi aldınız?Link Removed
soğtucu var bundan takıcam
İşlemcilerin üretim kalitesi vardır. Kalite farkından dolayı overclock kapasitesi değişiklik gösterir. Bu silikon dediğim akla ilk gelen plastik malzeme değil, işlemcinin içerisinde bulunan kısımdır. Buna voltaj veririz.iyi silikon kalitesinde derken ne demek istedin hocam
Mesajımın tamamını okusan 😀240 veya kule yeterlı olur
Bende yakın zamanda sıfır full sistem toplayıp, ekran kartını ikinci el MSI RTX 3060 Ti Gaming Z Trio almıştım 6 bin TL'ye. Kutulu, Ocak 2022 faturalı. İkinci El piyasası ortalama 6-8 K bandında oynuyor.ikinci el temiz arıyorum hocam. 0 almak istemiyorum. Çünkü 0 hazır sistem daha mantıklı oluyor o zaman.
Neden gereksiz olur evet 2500 tl ye aldim indirimli, ekrani da var hoşuma gidiyor daha acmadim ama alici cikarsa satıp kule tipi ucuzlardan da alabilirimBu gereksiz olur aslında. Yeni mi aldınız?
Ucuza almışsınız. Kullanmaya devam o halde.Neden gereksiz olur evet 2500 tl ye aldim indirimli, ekrani da var hoşuma gidiyor daha acmadim ama alici cikarsa satıp kule tipi ucuzlardan da alabilirim
360 lık vardı 3300TL onu kaçırdım.Ucuza almışsınız. Kullanmaya devam o halde.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.