Nasıl bir dalgalanmadan bahsediyorsun? Simetrik çizgi gibi şeyler çıkmadığı sürece korkmaya gerek yok, veya ekranın olduğu gibi dalgalanması...
Henüz almadım testlerini yaptırdım.2.el mi aldınız?
Hiçbir işlem görmemiş nisan faturalı dedi arkadaş.Mining yapılmış mı , içi açılmış mı ,ped değişimi olmuş mu ve fiyatı nedir?
Değerler normal. Bir sıkıntı göremedim.Ekli dosyayı görüntüle 1912 Ekli dosyayı görüntüle 1913 Ekli dosyayı görüntüle 1914 Ekli dosyayı görüntüle 1915 Ekli dosyayı görüntüle 1916 Ekli dosyayı görüntüle 1917 Merhaba Asus Rog strix 3080ti kartın sonuçları bakabilir misiniz problem var mı veya yapılacak başka test furmark sarı çizgisinde dalgalanmalar var normal mi
Rdr 4K da 73 derece 67 fps
Sıfır 37K civarında bence alınır.hiçbir işlem görmemiş nisan faturalı dedi arkadaş
16.500e bırakıyor
Ona da baktım da G-Sync monitör var boşa gitsin istemiyorum.o fiyata 3070ti var hertürlü mining yapılmıştır o fiyata vermez kimse tavsiyem riske atmayın Nvidia takıntın yoksa rx6900xt al Sapphire sıvı soğutmalı
Onlar da biraz acayibime gidiyor sıfır 4080'ler var 35klara ama bunun değerlerde bir sorun yoksa almayı düşünüyorum.Değerler normal. Bir sıkıntı göremedim.
Sıfır 37K civarında bence alınır.
Bilmiyorum kankim ya 1 aydır kararsız kalmaktan PC toplayamadım, artık en son bu ekran kartı kaldı 1 ay da onu düşünmem inşallahYoksa bende çoktan almıştım 🤣
Bir sorun göremedim ısı değerleri vs. normal ikinci el risklidir garantisi yoktur lakin ehemmiyetle beyan edecek olursak AMD ekran kartlarının zırt pırt wattman hatasını görmek istemiyorsan ve G-Sync monitör de boşa gitmesini istemiyorsan alabilirsin. İşlemci neydi?ona da baktım da gsync monitör var boşa gitsin istemiyorum
4080 alacağım adamla konuştum acil satıyorum dedi arkadaş. fiyat biraz yüksek gibi ama tr fatura,çokta eski olmamasına verdim
3090 suprimler de bulunuyor 17 civarına
Onlar da biraz acayibime gidiyor sıfır 4080ler var 35k lara ama bunun değerlerde bir sorun yoksa almayı düşünüyorum
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.