Neler yeni

Ramlere uyumlu anakart bulamıyorum

• Konbuyu başlatan efsun
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 572

efsun

Aktif Üye
Modart Kullanıcı
Konular
9
ModArt Kredi
0
Merhaba şu iki ramden var iki tane anakart alacağız ama hiçbir anakartın ram desteğinde kodlarını bulamadım yardımcı olur musunuz

Link Removed

Link Removed

bybarisss

Uzman Üye
Uzman
Konular
62
ModArt Kredi
0
Merhaba şu iki ramden var iki tane anakart alacağız ama hiçbir anakartın ram desteğinde kodlarını bulamadım yardımcı olur musunuz

Link Removed

Link Removed
Hocam neyden bahsediyorsunuz anlamadım. Ürün kodunun anakart desteği ile alakası yok.

efsun

Aktif Üye
Modart Kullanıcı
Konular
9
ModArt Kredi
0
Hocam neyden bahsediyorsunuz anlamadım. Ürün kodunun anakart desteği ile alakası yok.
Her anakart ile ramler uyuşmuyor ya örneğin rog z690 yazıp Asus’un sitesinden destek bölümünden ram uyumluluğuna baktığımda desteklediği modeller çıkıyor.Elimdekileri hiçbir yerde bulamadım.(Modeli örnek olarak gösterdim)

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    127.3 KB · Görüntüleme: 115

JOKER

Pro Üye
Uzman
Konular
27
ModArt Kredi
0
Asus veya Diğer üreticiler Piyasadaki Tüm Ramleri Hepsini Test Edemezler.
Üreticiler Test Edilmiş Uyumlu Ramleri Yayınlıyorlar
Bu Sebeple Ram Uyumluluk Listesi Güncel Değil
Bu Ramler Örnek Verdiğiniz AMD Tabanlı Anakart'ta Sorunsuz Çalışır Çalışmama ihtimali Çok Az

bybarisss

Uzman Üye
Uzman
Konular
62
ModArt Kredi
0
Her anakart ile ramler uyuşmuyor ya örneğin rog z690 yazıp Asus’un sitesinden destek bölümünden ram uyumluluğuna baktığımda desteklediği modeller çıkıyor.Elimdekileri hiçbir yerde bulamadım.(Modeli örnek olarak gösterdim)
Çoğu markada bulamadım ama bazen güncellenmediğinden gözükmüyor olabiliyor. Bios updatelere tek tek bakmak lazım.

efsun

Aktif Üye
Modart Kullanıcı
Konular
9
ModArt Kredi
0
Asus veya Diğer üreticiler Piyasadaki Tüm Ramleri Hepsini Test Edemezler.
Üreticiler Test Edilmiş Uyumlu Ramleri Yayınlıyorlar
Bu Sebeple Ram Uyumluluk Listesi Güncel Değil
Bu Ramler Örnek Verdiğiniz AMD Tabanlı Anakart'ta Sorunsuz Çalışır Çalışmama ihtimali Çok Az
Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.