XMP açık gözüküyor, F10 tuşuna basıp çıkabilirsiniz.
hocam zmp açtım ama ramler 2133 mhz gösteriyorXMP'yi açmışsınız. OC mi yapmak istiyorsunuz?
hocam zmp açtım ama ramler 2133 mhz gösteriyor Ekli dosyayı görüntüle 3228
XMP kapalı gözüküyor şimdi de. Extreme Memory Profile yazısına tıklayıp enable yapın.hocam zmp açtım ama ramler 2133 mhz gösteriyor Ekli dosyayı görüntüle 3228
XMP kapalı gözüküyor şimdi de. Extreme Memory Profile yazısına tıklayıp enable yapın.
hocam suanda bole oldu bir sıkıntı var mı olmuş mudur bide rica etsem biosu güncelledim de son sürüm mu biliyor musunuz bios ekranı videolarda kırmızıydibende hala renksizXMP kapalı görünüyor şu an. Açtıktan sonra ayarları kaydedin.
Sorun yok, 3200 MHz. XMP açık durumda.hocam suanda bole oldu bir sıkıntı var mı olmuş mudur bide rica etsem biosu güncelledim de son sürüm mu biliyor musunuz bios ekranı videolarda kırmızıydibende hala renksiz Ekli dosyayı görüntüle 3229 Ekli dosyayı görüntüle 3230
hocam ram modelim m9 gskills ztn biosu güncelledim lakin doğru gunvelledik bilemiyorum nerden bakabilirim son sürüm olduğunaRAM modeliniz nedir?
BIOS'u güncelleştirebilirsiniz.
tessekurederim bios son sürümde acaba peki?Sorun yok, 3200 MHz. XMP açık durumda.
cok teşekkürler iyigecelerswastica,
Evet, BIOS güncel.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.