PS4 Pro alacağım televizyon önerisi Max 2K-3K arasi kaliteli televizyon önerisi.
Televizyon derken mesela 24inc veya 32 inc olsunPs4 pro yerine Xbox düşünebilirsin. Nasıl bir tv düşünüyorsun? Xbox daha az maliyetli hem tv için fiyat arttırmış olursunuz.
"PS4 Pro 4K desteklendiği için 2K tv takınca ekran görüntüsü bozulur muEO TEKNOLOJİ,
Link Removed
Çözünürlüğü halledersiniz. Sıkıntı olmaz."PS4 Pro 4K desteklendiği için 2K tv takınca ekran görüntüsü bozulur mu
Cerceve sizi rahatsız edebilir. Benim attığımı tercih edebilirsiniz.
Hocam haklısınız benim attığım güzel mi merak ettimCerceve sizi rahatsız edebilir. Benim attığımı tercih edebilirsiniz.
Benzer şeyler var.Hocam haklısınız benim attığım güzel mi merak ettim
HocamBenzer şeyler var.
Google sonra Android tvHocam
Smart tv
Android tv
Google tv
Bunlardan hangisi daha iyi
Google ne özelliği varGoogle sonra Android tv
Evet öyle.Google ne özelliği var
Hocam Link Removed
Bu hem google hem Android demi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.