1 ay önce bu tarz sistemler 15-16 civarı dolaşıyordu. Bu ülkede neyi almaya karar verdiysen hemen alacaksın. 1-2 hafta sonra bunu bile bulamazsın emin ol.merhaba arkadaşlar sizce bu sistem alınır mı alınırsa neler eklenmeli sizce?
Ekli dosyayı görüntüle 4634
Link Removed
15-16Bütçe nedir sistem için
Ee 18k attığınız 🤔
fikir için attım onu zaten almıcaktımEe 18k attığınız 🤔
O zaman bütçeni 18k olarak belirliyorsun öyle anladım doğru muyum 😊fikir için attım onu zaten almıcaktım
ya söyle güzel bir sistem yakalarsak bütçe artar bildiğin bir sistem var mıdır? önerebileceğin?O zaman bütçeni 18k olarak belirliyorsun öyle anladım doğru muyum 😊
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.