500-600tl bandında kulaklık tavsiyesi verebilecek arkadaşlar var mı?
bundan başka yok malesefÇok fazla önermem ama bu fiyatlara Logitech G332 .
Teşekkür ederim bende cuma günleri indirim kovalarım hayırlı gecelerŞuan bi indirim bulamadım. Muhakkak black friday zamanı girer.
Benimde kulak pedleri deri ve hep soyuluyor nedensebu fıyat bandında var mı bılmıyorum, belki sadece benı rahatsız edıyordur onu da bılmıyorum, ama benım ıcın en onemlı ozellık kulak pedlerının kumas olması. Derı pedler ter yapıyor ve kasındırıyor benı
Soyulmayan yoktur sanırım. Mersindeyim ve böylesine nem varken terlememek elde değilTeşekkür ederim bende cuma günleri indirim kovalarım hayırlı geceler
Benimde kulak pedleri deri ve hep soyuluyor nedense
O markalara bulaşma bence ya. Almışken biraz kaliteli olsun. İndirim kovalaPeki rampage 7.1 kulaklıklar var 350-400tl veya gamepawer var 7.1 önerir misiniz onları
2 markayıda önermem şahsen yıllanmış G332 bile onlardan üstündürPeki rampage 7.1 kulaklıklar var 350-400tl veya gamepawer var 7.1 önerir misiniz onları
Selamlar aradığını burada bulabilirsin500-600tl bandında kulaklık tavsiyesi verebilecek arkadaşlar var mı?
Kulaküstü veya kulakiçi diye belirtseydin fena olmazdı şahsen yurtdışından sipariş verebilceğin güzel 30-40 dolarlık kulakiçi kulaklıklar var.500-600tl bandında kulaklık tavsiyesi verebilecek arkadaşlar var mı?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.