İlk olarak arayüzünden bahsetmek istiyorum. Gerçekten sade, göz yormuyor ve herkesin kolayca adapte olabileceği bir tasarımı var. Özellikle ekip içinde teknolojiye çok hâkim olmayan kişiler bile rahatlıkla kullanabiliyor.
Ses ve görüntü kalitesi gayet başarılı. İnternet hızım düşük olduğunda bile bağlantı kopmadı, sadece kalite otomatik ayarlandı. Bu bence büyük artı.
Ekran paylaşımı, toplantı kaydı, ve beyaz tahta özelliği toplantı sırasında çok pratik. Ek olarak, toplantı bitiminde gelen özet raporu özelliğini yeni fark ettim, ciddi anlamda işimi kolaylaştırıyor.
Ayrıca yerli bir platform olması bence büyük avantaj. Hem Türkçe destek alabiliyorum hem de verilerimin yurt içinde güvende olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor.
Şu ana kadar herhangi bir donma ya da ciddi hata yaşamadım. Geliştirilmeye açık yanları elbette vardır ama genel olarak kullanıcı deneyimi açısından son derece tatmin edici.
Tek eksi yönü, henüz çok fazla kişi tarafından bilinmemesi. Eğer biraz daha tanıtılırsa bence birçok kurum ve kullanıcı rahatlıkla geçiş yapar.
Uzaktan çalışan ekipler, öğrenciler veya kurum içi toplantılar için gönül rahatlığıyla öneririm. 👍
Puanım: 9.5 / 10