Hocam gencergamingteki sistemşn youtube yorumları biraz olumsuz gibi.
Link atabilir misinHocam gencergamingteki sistemşn youtube yorumları biraz olumsuz gibi.
Bu pckolikteki tron v2 hakkında ne düşünürsünüz
Link RemovedLink atabilir misin
Bence 2500tl farka sadece ekran kartı için değer mi bilemedim arada %10 filan fark var sanırımLink Removed
Peki diğer bileşenlerle karşılaştırdığınızda genel yorumunuz ne olur hocam. Kusura bakmayın çok soruyorum ilk kez hazır sistem alıcam hayalimi gerçekleştricemBence 2500tl farka sadece ekran kartı için değer mi bilemedim arada %10 filan fark var sanırım
Birinde 5600x var ve kasası daha iyi bunda 5600 var ve kasa ileride sıvı soğutma vs takmak istersen seni zorlar diye düşünüyorum Mert sistemi alırsan sıvı soğutma da alırsın 2500 ePeki diğer bileşenlerle karşılaştırdığınızda genel yorumunuz ne olur hocam. Kusura bakmayın çok soruyorum ilk kez hazır sistem alıcam hayalimi gerçekleştricem
Birinde 5600x var ve kasası daha iyi bunda 5600 var ve kasa ileride sıvı soğutma vs takmak istersen seni zorlar diye düşünüyorum Mert sistemi alırsan sıvı soğutma da alırsın 250t
Teşekkürler hocam. Levon reisin sistemi almaya yetişemezsek dediğinizi gibi yapayım. Bu sistemlere mertin önerdiği monitör bütçemi aşıyor. Monitör önerisi de alayım duruma göre sizdenBirinde 5600x var ve kasası daha iyi bunda 5600 var ve kasa ileride sıvı soğutma vs takmak istersen seni zorlar diye düşünüyorum Mert sistemi alırsan sıvı soğutma da alırsın 2500 e
Tabi ona da bakarız problem yok sana güzel bir sistem dizerizTeşekkür
Teşekkürler hocam. Levon reisin sistemi almaya yetişemezsek dediğinizi gibi yapayım. Bu sistemlere mertin önerdiği monitör bütçemi aşıyor. Monitör önerisi de alayım duruma göre sizden
Allah razı olsun ya vallahi zar zor şu ortamda bir şekilde para denkleştirdik şöyle oyunları kasmadan dolmadan oynayabilecek üçbeş yıl götürdükten sonra sistemi güncellemeyi müsait bir kasa toplamak istiyorum bir haftadır bakınıyorum kafam allak bullak oldu ya.Tabi ona da bakarız problem yok sana güzel bir sistem dizeriz
Sen bana özelden yaz sana ben bulucam uzun vadeli güzel sistemAllah razı olsun ya vallahi zar zor şu ortamda bir şekilde para denkleştirdik şöyle oyunları kasmadan dolmadan oynayabilecek üçbeş yıl götürdükten sonra sistemi güncellemeyi müsait bir kasa toplamak istiyorum bir haftadır bakınıyorum kafam allak bullak oldu ya.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.