tepki derken adam oyunu x2 arttırdı izlersen anlarsınSinan Oğan'ın açık mikforondan sonra benim oyumu kazandı.Suan ki siyasetçiler arasında duruşuyla,konuşmasıyla en turarlı aday.Muharrem ince bir şeyler deniyor ama onun da açık mikrefon konuşması çok tepki çekti.
Keşke boş yapmasan.Muharrem incenin konuşmasını sonuna kadar izledim.Benim için konuşmasında sıkıntı yok fakat twittera bakarsan ve programda da izlediysen görmüşsündür herkes salonu terk ediyordu.İncenin Üslubu bana kaba gelmesede insanlar bunu sevmiyor.tepki derken adam oyunu x2 arttırdı izlersen anlarsın
adama her gün saldırıyorlar sana da yapsalar bıkarsın
METÖ'cü bile soru sordu lan adama
Sinan oğan da 2.3 oyum artacak diye " muharremi dinleyince oyları düşecek dedi"
muharrem ince nerede kötü bir şey dedi , kendi de muhalefeti eleştiriyor ama muharrem ince eleştirince konuşuyor beyefendi
boş derken ?Keşke boş yapmasan.Muharrem incenin konuşmasını sonuna kadar izledim.Benim için konuşmasında sıkıntı yok fakat twittera bakarsan ve programda da izlediysen görmüşsündür herkes salonu terk ediyordu.İncenin Üslubu bana kaba gelmesede insanlar bunu sevmiyor.
Hala savunuyorum.ikinci tura kalsın ona oy veririm bu değişmedi.boş derken ?
sen dolumu yaptın ?
ben doğruları dedim
ince savunuyordun bi ara hatırlatayım
nerede boş yaptım o zamanHala savunuyorum.ikinci tura kalsın ona oy veririm bu değişmedi.
Bu kısım kardeşimizlersen anlarsın
hayır salonun çoğunluğu karşıt görüşlü insanlardıBu kısım kardeşim
2028 yılında başı çekecek muharrem - sinan arasında geçecek o kesin , ittifak kurup beraber yönetmeleri lazımŞizofren00, kardeş aynı taraftayız sakin.
Adil yargılanmadı derken kastettiği şey yargının bağımsızlığını vurgulamak. Demirtaş'ın aldığı ceza bağımsız bir yargı tarafından verilmedi. Konuşmaların geneline bakarsanız dediğimi anlarsınız. Terör örgütlerine karşı katı bir duruşu var zaten.Muharrem İnce den duyduğum en kötü bir Kelime var hiç hoşuma gitmedi hemde hiç bende Muharrem İnce yi destekliyorum ama bu sözü beni düşündürdü dedi ki SELAHATTİN DEMİRTAŞ ADİL YARGILANMADİ bu sözü beni çok sinirlendirdi umarım HDP ve PKK ya tavrı nettir
Bu arada Sinan ogan çok iyi bir ekonomist ve çok iyi bir diplomattir ekonomiyi düzeltir gelirse iki isimde halkı için bişeyler yapma peşinde koltuk peşinde değiller
Selo terörist sempatizanı bunu sahar sultan biliyor he ben yine oyumu İnce ye vereceğim yüksek ihtimalle ama o sözü hoş olmadı sadeceAdil yargılanmadı derken kastettiği şey yargının bağımsızlığını vurgulamak. Demirtaş'ın aldığı ceza bağımsız bir yargı tarafından verilmedi. Konuşmaların geneline bakarsanız dediğimi anlarsınız. Terör örgütlerine karşı katı bir duruşu var zaten.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.