Herhangi bir işaretleme yapmadımİşletim sistemi kurulacak diye işaretlediniz mi?
Sanki Windows kuruyorlar diye biliyordum. BIOS'a girip, diski seçtiğinizde yine otomatik BIOS'a mı atıyor?Herhangi bir işaretleme yapmadım
üstadım bu durumda makinada isletim sistemi yok demektir. Bir tane usbye windows iso yukle, isletim sistemi kurHerhangi bir işaretleme yapmadım
Evet ne yaparsam yapayım biosa atıyorSanki Windows kuruyorlar diye biliyordum. BIOS'a girip, diski seçtiğinizde yine otomatik BIOS'a mı atıyor?
Yarın ilk işim bunu yapmak olacak belki de dediğiniz gibi bir sistem kurulu değil işinde ondan sürekli bios’a atıyorüstadım bu durumda makinada isletim sistemi yok demektir. Bir tane usbye windows iso yukle, isletim sistemi kur
Hocam o zaman Windows kurmanız gerek, adamlar sisteme Windows kurmamış. Sorun kurulmamış olması..Evet ne yaparsam yapayım biosa atıyor
Yarın ilk işim bunu yapmak olacak belki de dediğiniz gibi bir sistem kurulu değil işinde ondan sürekli bios’a atıyor
şu an USB de Windows 8 var onu kursam sonra yükseltebilir miyim ?Hocam o zaman Windows kurmanız gerek, adamlar sisteme Windows kurmamış. Sorun kurulmamış olması..
Sonra yükseltsen olur farketmez.şu an USB de Windows 8 var onu kursam sonra yükseltebilir miyim ?
Çok teşekkür ederimSonra yükseltsen olur farketmez.
Rica ederim hocam.Çok teşekkür ederim
İndirebileceğim bir yer biliyor musunuz ?Rica ederim hocam.
Windows 10 kurmanızı tavsiye ederim, acil ise mecbur Windows 8 kurabilirsiniz. İyi akşamlar dilerim.
Windows'un kendi sitesinden indirebilirsiniz.İndirebileceğim bir yer biliyor musunuz ?
Microsoftun kendisinden indirebilirsinİndirebileceğim bir yer biliyor musunuz ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.