hayir iptal etmen gerekiyorLevon Turaç abi modart x7 yi satın aldım ama anakarti yanlış seçmişim istediğim anakartla aldığım anakart arasında 88 tl var levon abi yardımcı olur musun itopya değiştirebilir mi ?
Ürünün stokları yok ama nasıl yapicazhayir iptal etmen gerekiyor
benimde başıma geldi aldıktan sonra değişiklik yapılmıyorÜrünün stokları yok ama nasıl yapicaz
O zaman aldığım şekilde kalicakbenimde başıma geldi aldıktan sonra değişiklik yapılmıyor
iptal etmen lazım stokta yok yapacak bir şey yok
evet anakartı ne yaptın?O zaman aldığım şekilde kalicak
GIGABYTE B760M GAMING DDR4 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI DP mATX Anakart bunu aldım sence nasıl islemciyide i5 12400f yaptım 32 gb ram birdeevet anakartı ne yaptın?
güzelde bi de kasayı da yükseltseydinGIGABYTE B760M GAMING DDR4 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI DP mATX Anakart bunu aldım sence nasıl islemciyide i5 12400f yaptım 32 gb ram birde
Siparişi iptal edip tekrar satın alma işlemi yapmak gerekiyor maalesef.Levon Turaç abi modart x7 yi satın aldım ama anakarti yanlış seçmişim istediğim anakartla aldığım anakart arasında 88 tl var levon abi yardımcı olur musun itopya değiştirebilir mi ?
GameBooster GB-GR021BB 650W 80+ Bronze USB 3.0 Mesh Gaming Siyah Kasa knk kasa bu ayriyeten gamebosster 240 ml sıvı sogutmada aldim ssd yide mld ml ultra yaptimgüzelde bi de kasayı da yükseltseydin
daha iyi olurdu
Knk farkkettim sağlık olsun itopyaya mail attım belki yardımcı olurlarSiparişi iptal edip tekrar satın alma işlemi yapmak gerekiyor maalesef.
Reis konuma bakar mısın???hayir iptal etmen gerekiyor
Maalesef çok zor anca iptal etmelisin. Kampanyalı sistemlerde hiç bir şey yapamıyorum.Levon Turaç abi modart x7 yi satın aldım ama anakarti yanlış seçmişim istediğim anakartla aldığım anakart arasında 88 tl var levon abi yardımcı olur musun itopya değiştirebilir mi ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.