Bu sistemler gelmeyecek sanirim orta ve üst seviye denildi ses seda yok levo abi
ModArt Levon
O kadar derin düşünmeyin her şeyin çaresi vardır değil mi 😁Kanka sormaları normal değil mi? Kasım ayı içinde 2 sistem dedi hatta belki 3 bile olabilir dedi bugün ayın 21 i. 9 günde 2 sistem olacak hiçbirinin tarihi gelmedi daha
Levon abinin elinde olan bişey değilki firma ne derse ona göre hareket ediyor darlamanın bir manası yok çıkacak dediyse bir anlaşma yaptığından diyor.Bize haber vermesi bile çok iyi en azından bütçemizi hazırlıyoruz. Gerçekten ihtiyacınız varsa bekliyebilirsiniz eğer acil lazım diyorsanız ayın 25ini bekliyebilirsiniz vok da çıkaracak sistem bu ay çoğu kanal çıkarıyor zaten elbet alırsınız.Kanka sormaları normal değil mi? Kasım ayı içinde 2 sistem dedi hatta belki 3 bile olabilir dedi bugün ayın 21 i. 9 günde 2 sistem olacak hiçbirinin tarihi gelmedi daha
Düşün düşün filozof oldu forumun yarısı reis 😂😂O kadar derin düşünmeyin her şeyin çaresi vardır değil mi 😁
Dostum zaten ihtiyacı olan acele ediyor.Levon abinin elinde olan bişey değilki firma ne derse ona göre hareket ediyor darlamanın bir manası yok çıkacak dediyse bir anlaşma yaptığından diyor.Bize haber vermesi bile çok iyi en azından bütçemizi hazırlıyoruz. Gerçekten ihtiyacınız varsa bekliyebilirsiniz eğer acil lazım diyorsanız ayın 25ini bekliyebilirsiniz vok da çıkaracak sistem bu ay çoğu kanal çıkarıyor zaten elbet alırsınız.
Anlıyorum benimde ihtiyacım var bende bekliyorum. Söylemek istediğim şey aynı soruyu dönüp dolaştırıp sormanın bir manası yok günü belli olduğu zaman sizinle paylaşıcam dedi zaten Levon abi.Dostum zaten ihtiyacı olan acele ediyor.
3060 25 Kasım effsane cumada iyi gider ModArt LevonO kadar derin düşünmeyin her şeyin çaresi vardır değil mi 😁
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.