hocam son zamanlarda çok acıyorum zaten açmaya utanıyorum artikswastica, sorun olmaz tabii ki. Bu tarz soruları yeni konu açarak sormanı tavsiye ederim.
soğutucu değiştir kardeşim, termal macun da güzel bişey al benceDaha 2 günlük sistem bu sıcaklıklar niye böyle ne yapmam gerekiyor
Ne utanması, biz bunlar için varız. Sizlere yardımcı olmak için bu saate kadar aktifiz
Kullanmadığım için bilmiyorum hocam, şu anda PC başında olmadığım için test edemiyorum.
bu kasanın ön fanlarının devri de yetersiz geldi bana. bende sharkoon rgb lit 100 kasa vardı onda ön tarafta filtre olmasına rağmen bundan rahat 2 kat daha iyi hava çekiyordu yanlardan, onun ön kısmı da bu kasa gibi cam. üstelik bu sanırım direkt full rpm de çalışıyor kasa fan pinine bağlı olmadığı için. eğer full hali buysa sorun bence ModArt Levon full rpm de çalışıyor di mi reis bu m9 kasasının öndeki 3 fanı ?Stok soğutucu olduğu için elimizden gelen bir şey yok maalesef. İşlemciyi kısıtlayabilirsiniz ama bu seferde tam verim alamazsınız.
Sadece kontrol edin dedim 12400f ısınan bir işlemci hangi kasa hangi sistem olursa olsun 400-500 e kule tipi fanla bu işi çözersinizSıfır sistem alıyoruz kafamız rahat olsun diye sıfırı da sıkıntılı çıkıyor neden macun vs değiştirme gereği duyuyorum sıfır sistemde
Ev ortamın demekki çok sıcak. İşlemci fanı otomatik modda çalışıyor mu fan hızlarına baktın mı. O sıcaklıkta genelde cpu fanı son hızda döner ve o kadar yüksek çıkmamalı.Tamam da 95 derecelere çıkması ne kadar normal ve ekran kartı da 79 80
soğutucuyu bir kontrol etsene macun falan sürülü mü ve yerine düzgün oturmuş mu? Söküp geri takmanı öneririm kargoda belki sarsıldı etti tek kenarı yerinden oynadı ise işlemciye tam temas etmiyordur.Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek yok mu
Evet sürülmüş söktüm tam oturmuştu da vidaları döndürerek açtımsoğutucuyu bir kontrol etsene macun falan sürülü mü ve yerine düzgün oturmuş mu? Söküp geri takmanı öneririm kargoda belki sarsıldı etti tek kenarı yerinden oynadı ise işlemciye tam temas etmiyordur.
95 bana çok yüksek geldi valla.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.