hocam 17dk çalıştı 100de 90 i gördü. funmark yapıyorum onuda sizle paylaşıyorum bide ssd için crystaldiskinfo yapacağım onlarida size atarım müsaitseniz değerleri 90 çok kotu değildir umarimDurdurunca düşmesi normal, onun dışında OC yapmadığınız süreçte stres testine gerek yok. Sadece işlemci stres testinde 90 dereceyi görmüş. Onu da normal sayıyorum çünkü stok soğutucu mevcut.
Başka bir şey yapmanıza gerek yok bu arada.
100 de 100 yükte iken zaten direkt test iken max 90 gördü anlamında dedim hocam değerler sonuçlar nasıl bilemiyorum bir sıkıntı yoktur inşallah herkes pcyi alınca stres testi yapın diyor diye yapiyorumswastica, tabii diğer testleri atın bakarım.
Bu arada 100de 90 derken neyi kast ettiniz?
tessekurler hocam diğer sonuçları atarım birazdan müsait olursanız incelerseniz sevinirimswastica,
Sorun yok, endişelenmeyin. OC yapma gibi bir düşüncemiz olursa stres testi yaparsınız. Onun dışında şu anlık gerek yok. Aklınıza takılan başka bir şey olursa konu açmayı unutmayın.
Hocam funmark sonuçları böyleswastica,
Sorun yok, endişelenmeyin. OC yapma gibi bir düşüncemiz olursa stres testi yaparsınız. Onun dışında şu anlık gerek yok. Aklınıza takılan başka bir şey olursa konu açmayı unutmayın
fps ve sıcaklik değerleriHocam funmark sonuçları böyle
(54 min 69max)
İçersinde işletim sistemi olduğu için normaldir.ayrı olarak ssd taradım hocam ve 1600 yazma olmasına rağmen max testler 1300 oldu sıkıntılı mıdır hocam garantiye gonderiyim mi Umut Nas
Ekli dosyayı görüntüle 3267 Ekli dosyayı görüntüle 3268
Sorun yok, değerler iyi. Furmark puanı kaç bu arada?
hocam puan değerine nereden bakılıyorİçersinde işletim sistemi olduğu için normaldir.
Sorun yok, değerler iyi. Furmark puanı kaç bu arada?
testlerle alakalı konu var mı? hangi uyygulamalarla test yapıyoruzDurdurunca düşmesi normal, onun dışında OC yapmadığınız süreçte stres testine gerek yok. Sadece işlemci stres testinde 90 dereceyi görmüş. Onu da normal sayıyorum çünkü stok soğutucu mevcut.
Başka bir şey yapmanıza gerek yok bu arada.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.