Aynen bekliyoruz ModArt Levon4070ti sistem için stok bekleniyor
Aynen bekliyoruz ModArt Levon4070ti sistem için stok bekleniyor
Şimdi 4000 serisi çıkığı için 3000 serisinin stokları aşırı artmaya başladı. Bahsettiğin 1660 gibi kartlarda toplu stok bulmak zorlaştı.Uzun zamandır direk giriş seviyesi sistem gelmiyor , 1660 lı olabilir 1660 super li olabilir. Şöyle uygun fiyatlı 7 k 7.5 k civarına kullanıcıyı memnun edecek bir sistem gelse güzel olur. Keyifli forumlar. ModArt Levon
O zaman 3050 barındıran F/P kralını bekliyoruz Levon. Top sende. Bana da kıyamet gibi genç giriş seviyesi sistem için yazıyor.Şimdi 4000 serisi çıkığı için 3000 serisinin stokları aşırı artmaya başladı. Bahsettiğin 1660 gibi kartlarda toplu stok bulmak zorlaştı.
Yani o kadar saçma bir düzen var ki biz bile allak bullak oluyoruz.
Yani RTX 3060 Dururken 3050 li sistem mi yapayım şu anO zaman 3050 barındıran F/P kralını bekliyoruz Levon. Top sende. Bana da kıyamet gibi genç giriş seviyesi sistem için yazıyor.
Daha önce piyasanın en alt fiyatından yaptın , yine yaparım diyorsan beklerim . Hazırda 1 stok düştü mesela Giriş seviyeye ağırlık vermen taraftarıyım dediğim gibi . Çok fazla bu yönden talep alıyorum , dostane söyledim biliyorsun.Yani RTX 3060 Dururken 3050 li sistem mi yapayım şu an
Biliyorum ya takılıyorum sadece. Valla bu ay değil ama önümüzdeki ayın sistemi için bakıcam. Toplu stok olursa sözüm olsun 😉Daha önce piyasanın en alt fiyatından yaptın , yine yaparım diyorsan beklerim . Hazırda 1 stok düştü mesela Giriş seviyeye ağırlık vermen taraftarıyım dediğim gibi . Çok fazla bu yönden talep alıyorum , dostane söyledim biliyorsun.
Eyvallah , bu ayın sistemi de belli o zaman orta-üst sayılabilecek bir sistem geliyormuş demek kiBiliyorum ya takılıyorum sadece. Valla bu ay değil ama önümüzdeki ayın sistemi için bakıcam. Toplu stok olursa sözüm olsun 😉
ya şimdi 3060ti dururken 3060lı sistem mi yapılırYani RTX 3060 Dururken 3050 li sistem mi yapayım şu an
aynen bende bekliyorum4070ti sistem için stok bekleniyor
size de bir şey beğendiremiyoruz 😁😁 3060 12gb var millet hasret kalmıştır 8gb modellerinden sonra 😉😉ya şimdi 3060ti dururken 3060lı sistem mi yapılır
(gddr6x olayına girip şansımızı düşürmeyelim)
ekran kartı net diyebilir miyiz?size de bir şey beğendiremiyoruz 😁😁 3060 12gb var millet hasret kalmıştır 8gb modellerinden sonra 😉😉
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.