Anlıyorum, peki bu fiyata bi m.2 söyleyin de onu alalım👍Pek alınmasını önermem. Zaten pek bilindik markada değil, 4-5 model SSD'si var. Ayrıca DRAM'i yok
Bu fiyatlara kaliteli bir m2 sdd yok. Olsada alınmaz. Sata SDD almak daha mantıklı olur. İsterseniz konu açın yardımcı olayım.Anlıyorum, peki bu fiyata bi m.2 söyleyin de onu alalım👍
Amazon’da 800-850 TL civarı ara ara 500 GB WD veya Cruical marka M2 kampanyaları oluyor. 1 TB fiyat /depolama alanı açısından daha karlı olur.Anlıyorum, peki bu fiyata bi m.2 söyleyin de onu alalım👍
Tamam bro sen sata al.Bu fiyatlara kaliteli bir m2 sdd yok. Olsada alınmaz. Sata SDD almak daha mantıklı olur. İsterseniz konu açın yardımcı olayım.
Ram gibi birşey, yüksek hızda çalışır.Bu ssd lerde dram olup olmadığını nasıl anlıyoruz .
Adata legend 700 3x4 500 gb m2 ssd mevcut elimde dram varmıdır bilgisi olan 🤔
Teşekkür ettim değerli yorumun için ☺️Ram gibi birşey, yüksek hızda çalışır.
Önbellek görevi görür böylece önbelleğe alınan dosyalara daha hızlı okuma yazma sağlar.
Bir de dram bulunduran ssdlerde NAND yongası daha az yorulur. Yani ssd ömrü artar, sağlık kaybı azalır.
Seninkinde yoktu sanırım
Rica ediyorumTeşekkür ettim değerli yorumun için ☺️
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.